Zodiile care își vor îndeplini toate dorințele în 2024. Mihai Voropchievici: „Le primesc pe toate. Va fi extraordinar”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt zodiile norocoase în 2024. 

Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt zodiile cele mai norocoase în 2024, care vor da lovitura pe diferite planuri și care vor avea noroc la orice pas. 

„Săptămânile anterioare tot discutam de niște favoriți ai anului, acum avem 3 zodii pentru care anul oferă împlinirea tuturor dorințelor, le primesc pe toate.”, a declarat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, realizată de jurnalista Cătălina Porumbel.

Citește și: Marian Golea, horoscop chinezesc pentru 2024. Zodia care poate face lucruri mărețe

Berbec

2024 e plin de transformări, iar asta va fi extraordinar de bine pentru ei, pentru că vor cunoaște persoane noi, viața lor va deveni mai interesantă, activă. Ei vor avea parte de ceva cu totul nou la locul de muncă. Poate fi vorba de o avansare sau chiar să-l schimbe, depinde de dorințele sale.

Indiferent de ce s-ar întâmpla, chiar dacă lucrurile pot părea uneori haotice, totul se va termina cu bine în 2024, adică ai tot, ți se îndeplinește tot, dar mai apare câte un haos în vița noastră, de multe ori ni-l creăm singuri, când ne apucăm să promitem lucruri, să le uităm, să nu ne ținem de cuvânt. 

 

Fecioară
Se vor simți mult mai încrezătoare în propriile puteri, ele sunt mai evazive, dar anul le dă o forță în credința de a reuși, mai ales dacă-și vor dedica mai mult timp sportului și imaginii personale. Faceți sportul acesta măcar de a merge în 6 magazine. Plus de asta, vă garantez că vă veți întâlni cu diferite persoane. 

 

Săgetător

Anul 2024 poate fi o surpriză uriași pe plan amoros. Dacă se numără printre nativii care vor intra sau au intrat singuri în acest an, vor întâlni pe cineva alături de care vor începe o relație de lungă durată, e fantastic de bun pentru cei fără obligații. dacă au un partener, vor vedea cum relația lor va urca la un alt nivel de afectivitate în acest an. Pentru cei care nu sunt căsătoriți, va urma o cerere în căsătorie. Pentru cei care vor o sarcină, e binevenită. 

VEZI și: Minerva, horoscop pentru perioada 15 februarie – 15 martie. Zodiile care vor primi bonusuri generoase la locul de muncă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel