Horoscop Urania pentru săptămâna 8 octombrie – 3 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 8 octombrie – 3 noiembrie 2023.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Urmează o perioadă cu decizii și cu lucruri care necesită o atenție sporită din partea unor nativi. Vor apărea și diferite dificultăți și obstacole pentru anumite persoane în săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2023, unde ei pot fi singurii „salvatori”, întrucât alte lucruri exterioare sunt irelevante. De asemenea, se anunță probleme și pe plan sentimental pentru anumite persoane care trebuie să gestioneze mai atent anumite aspecte. Cu toate aceste previziuni pe larg pentru săptămâna 8 octombrie – 3 noiembrie 2023, vine astrologul Urania.


Berbec
Importanță specială acordată unor secvențe de viață care, în alte dăți și în alte condiții astrale, nu ar căpăta acest aer imperativ care îi va mobiliza pe nativi.


Taur
Mici nereguli care vor complica existența nativilor pe diferitele sectoare ale vieții personale (familie, loc de muncă, sănătate).

Gemeni
Din punctul de vedere al relațiilor de muncă, este posibil să iasă la iveală manevrele incorecte făcute de anumite persoane (nu contează statutul lor în ierarhia respectivului colectiv).

Citește și: Horoscop chinezesc cu Marian Golea, pentru luna noiembrie 2023. Zodiile care au parte de bani


Rac
Efort mai mare decât în alte perioade pe fondul unor activități solicitante (sarcini speciale, misiuni, răspunderi majore în plan socioprofesional).


Leu
Discuții, vizite și întâlniri ocazionale cu persoane apropiate sau cu simpli cunoscuți fără ca aceste mici evenimente relaționale să aibă vreo importanță aparte.


Fecioară
Axa celor două case ale comunicării, a învățăturii și a deplasărilor se va afla sub influența Lunii Pline în Taur, din 28 octombrie.


Balanță
Mesaje enervante sau alarmante de la unii parteneri față de care nativii nu pot rămâne indiferenți, dar nici prea multe căi de acțiune nu vor identifica.


Scorpion
Mecanisme de gândire (analize, meditații, reflexii pe o anume temă, efort de înțelegere) pe marginea unor crezuri, scări de valori, convingeri personale, idealuri sau conștiință.

Citește și: Cu ce schimbări vin cele două eclipse din Octombrie. Astrologul Minerva: „Vom vedea impactul asupra oricărui semn zodiacal”


Săgetător
Emoții care eșuează în stres afectiv, în enervări, în pierderea cumpătului; context care poate afecta o relație sentimentală.


Capricorn
Relațiile parteneriale vor fi precare, lipsite de voință sau de inițiativă și nu vor conduce la nicio rezolvare concretă. Risc de supraevaluare a unei informații.


Vărsător
 Vărsătorii vor trebui să lucreze cu multă finețe, cu subtilitate și să nu încerce să forțeze o situație care se arată greu rezolvabilă, pentru că nu aceea va fi metoda indicată.


Pești
Probleme curente, dar urgente sau complicate de încurcături și împrejurări defavorabile rezolvării lor; dispute pe teme salariale ori ale unor drepturi cuvenite care nu au fost onorate.

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel