Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în luna noiembrie.

Anca Dimancea a vorbit despre horoscopul pe luna noiembrie, în cadrul emisiunii Wownews.

„Luna aceasta începe în forță, pentru că acest câine este sălbatic, are personalitate, vine cu un soi de independență și cu justiție. Se vor accentua anumite probleme, s-ar putea să avem inundații, uragane, furtuni. Din păcate, toate acestea pot fi secondate și de probleme cu solul, fie că apar alunecări de teren, date din cauza apei.”, a declarat Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Wownews.

Șobolan
Intră într-o zodie nu foarte prietenoasă, Câinele e de pământ. Relația Câine-Șobolan este una de neînțelegere. O să avem de-a face cu probleme, atenție celor vârstnici, la sănătate. Ei pot fi afectați în această perioadă.


Bivol
Este o lună așa și așa, va fi cu suișuri și coborâșuri. Trebuie să aveți grijă la zilele de Oaie, ea este dușmanul vostru, mai ales că vine și Câinele la putere. Înseamnă că nu trebuie să te hazardezi în acțiuni riscante pentru viața ta, familie, jobul tău. Nu încercați să vă schimbați jobul în această lună, decât dacă chiar nu se mai poate sau sunteți dați afară. Trebuie să vă asigurați că sănătatea este bună, pentru că luna viitoare vine cu avertismente. 


Tigru
Este ceva mai lin, pentru că e luna de aliat, Câinele e aliatul lui. Ei vor fi mult mai justițiari, ei capătă putere în această lună, luna îi ajută să progreseze, fie la locul de muncă, fie profesional. Ideal este să nu se certe, pentru că au steaua certurilor, a violenței verbale. Pentru cei care sunteți în procese, nu vă culcați pe-o ureche. 


Iepure
Situația este favorabilă din punct de vedere a zodiei, însă pot apărea mici conflicte. Ele pot fi alimentate și de steaua 7, a violențelor, pierderilor financiare, profesionale. Se pot întâmpla niște lucruri nefavorabile care sunt un impuls, pentru a învăța ceva în plan spiritual. 


Dragon
Avem o situație foarte ciudată. Din fericire, ce îi salvează pe ei în această lună este steaua 8, a prosperității și a stării de bine. Vor avea una caldă și una rece. O să aveți și zile foarte bune în această lună, datorită stelei 8, care vă susține foarte mult. Nu mi-aș face probleme pentru ei, decât pentru mici probleme de sănătate. 


Șarpe 
La ei nu e mult de vorbit, ei sunt cei mai favorizați ai zodiacului. Pe ei vine steaua 8, ca la Dragon, doar că ei nu sunt pe zodie dușman. Odihniți-vă și profitați cât mai mult de această stea, demarați proiecte sau terminați anumite proiecte, pentru că veți fi și renumerați pentru ele. Puteți cere o mărire de salariu în această lună, dacă este cazul, sau puteți schimba un job.


Cal 
Este în sfârșit una dintre cele mai bune luni ale anului pentru el. Este lună de aliat. Este o stea de dragoste și de învățătură, reputația va fi mult mai remarcată, veți avea mai mult succes, puteți fi promovați. Trebuie să profitați de asta, să vă puneți în valoare. Veți putea găsi dragostea.


Oaie
Se pot crea niște penalizări și trebuie să aveți grijă cu banii, cu relațiile, nu riscați inutil. Nu vă certați, multă grijă la ce spuneți. Aveți parte de o stea bună, 6, cea a norocului divin. Contează mult că puteți avea parte de prosperitate, puteți demara ceva ce nu ați putut în trecut și primiți ajutor. 


Maimuță
Este într-o lună în care nu este foarte prietenă cu zodia Câine, dar reușește să treacă peste anumite obstacole, pentru că vine o energie care îi mai temperează. Beneficiază de steaua 6, a norocului divin. Contează mult ce face în această lună, pentru că urmează cea mai dificilă lună apoi pentru ei.


Cocoș
Nu prea se simte bine în luna de Câine. Vine o stea a bolilor, iar ei nefiind într-un an extraordinar, nu sunt susținuți de nimeni și de nimic acum. Se pot îmbolnăvi, dar nu e momentul pentru operații, ci doar dacă sunt situații grave.


Câine
Norocul lor mare este că au steaua victoriilor, înseamnă mult succes profesional, multă energie de nu o să știe ce să facă cu ea. Aveți grijă să nu munciți peste măsură, astfel încât să nu fiți remarcați. Este o lună bună pentru toate, mai ales pe planul profesional.


Mistreț
Luna este mai grozavă decât pentru nativii Câine. Acum este momentu să puneți bazele a ceva solid, fie o afacere, o familie. Este cea mai bună lună din an pentru a vă căsători, logodi. Este o lună genială, profitați cât puteți de mult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel