Horoscop chinezesc cu Marian Golea, pentru luna noiembrie 2023. Zodiile care au parte de bani

Data publicării:
Sursa foto: Marian Golea, captură video YouTube/ EXCLUSIVE VIP
Descriere foto: Sursa foto: Marian Golea, captură video YouTube/ EXCLUSIVE VIP

Marian Golea a prezentat horoscopul chinezesc pentru toate semnele zodiacale.

Marian Golea a fost invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a prezentat horoscopul chinezesc pentru toate zodiile pentru luna noiembrie. Dacă foarte multe semne zodiacale o să aibă o lună bună, cu oportunități pe plan financiar, mai ales, altele trebuie să se pregătească pentru o lună mai puțin benefică, care o să le aducă în cale diferite dificultăți și probleme de rezolvat.


„Am intrat într-o lună de Câine, care aduc foarte multă putere unor oameni care sunt tot Câini, Putin e câine, nu vreți să știți. Nu vine o lună prea frumoasă.”, spune Marian Golea, în cadrul emisiunii.


Șobolan
E o lună foarte proastă pentru ei, pentru că Cocoșul este dușman și mai vine și Steaua 5, steaua distrugerilor, care aduce o distrugere totală. Trebuie să purtăm niște amulete, să nu încercăm mai mult decât putem. Dacă știm că e o lună proastă, nu are sens să semnați contracte.

VEZI și: Horoscop până la jumătatea lunii noiembrie. Astrologul Minerva, previziuni pentru toate zodiile


Bivol
Are două stele proaste, care adunate dau victorie. Multe lucruri se transformă în victorii, dacă au de colectat bani, primesc. Dar acest aspect frumos vine cu două urâte: atenție la ce mâncați, stomacul e în permanență atacat și vă luați în gură cu toți.


Tigru
O duce senzațional, cu o singură condiție: nu vorbește. Are tendința de a riposta foarte repede și îl auzi spunând cât mai des că totul e necinstit. 


Iepure
Nu o duce chiar așa rău, luna e foarte bună pentru el. E poate cea mai bună din an și face și bani, totul e pe strada lui.


Dragon
Nu o duce rău, observăm că în est toți o duc bine. El poate să facă și bani, poate începe proiecte noi, să nu uite de oportunități, fiți cu mâna pe ele.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Șarpe
Au și mai mult noroc. Este pe oportunități și e foarte bună luna pentru cei care nu au parteneri. 


Calul
Este justițiar, are o lună senzațională, ei sunt pe primul loc. Că s-ar putea să aibă mici accidente e altceva, ori au avut și acum se vindecă. O să strângă bani. El are momentele lui de singurătate, când se izolează, nu trebuie să-i obligați să facă un lucru.


Oaia
E pe val, tot ce vrea are. Este una dintre cele mai bune luni pe care le-ați avut în ultimii ani, beneficiați de ea.


Maimuța
Are parte de ajutor nesperat, ele stau pe o stea a ajutorului divin. Are noroc că o mai ajută și cei din jur.


Cocoș
Are o lună proastă și asta este un preludiu pentru anul viitor, care nu va fi bun.


Câine
O duce bine, asta se și vede.


Mistreț
Are steaua 5 anuală, în mod normal o pot duce rău, dar luna asta e foarte bună pentru ei.

Citește și: Obiceiul pe care trebuie să-l ai dimineața, ca să-ți meargă bine toată ziua. Mihai Voropchievici, secretul vieții fericite



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel