Horoscop Urania pentru săptămâna 21 - 27 octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Urania, foto Facebook
Descriere foto: Urania, foto Facebook

Astrologul Urania vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 21 - 27 octombrie 2023.

Astrologul Urania a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna următoare, potrivit libertatea. Urmează o perioadă plină de provocări profesionale pentru anumite persoane, în timp ce altele zodii trebuie să se pregătească să înfrunte anumite tensiuni, conflicte și riscuri pe care le pot întâmpina la job. Alte semne zodiacale pot simți nevoia disperată de a avea spațiu personal și intimitate în perioada 21 - 27 octombrie, în timp ce Balanțele, predominant, vor fi nevoit să se confrunte cu anumite discuții în contradictoriu, pe care nu le pot evita, oricât de mult și-ar dori. Cu aceste previziuni pe larg vine însă astrologul Urania.


Berbec
Solicitări în plan profesional, nevoie de concentrare și dedicare temelor de viață ce decurg din funcția sau din responsabilitățile cu care nativii au fost învestiți.

Te-ar putea interesa și: Horoscop până la jumătatea lunii noiembrie. Astrologul Minerva, previziuni pentru toate zodiile


Taur
Riscuri la tot pasul din punctul de vedere al carierei care îi vor pune frecvent pe nativi în situația de a intra în dispute cu colaboratorii sau cu asociații.


Gemeni
Posibile tensiuni sau chiar conflicte, mai mari sau mai mici, în funcție de natura motivului care le generează, între cei născuți în zodia Gemenilor și prietenii lor.


Rac
Posibile confruntări pe terenul vieții publice le vor impune celor născuți în zodia Racului să fie energici și inflexibili în fața unor presiuni.


Leu
Predispoziție organică morocănoasă sau mai puțin entuziastă față de chestiunile profesionale; nevoie de singurătate, de recuperare a forțelor, de evitare a stresului.


Fecioară
Mercur va intra în zodia Scorpionului și va crea premisele unor situații supărătoare prin felul abuziv în care s-ar putea îndrepta asupra unora criticile și acuzațiile nedrepte.


Balanță
Relațiile parteneriale vor fi bântuite de cheful de ceartă și de atitudinea intolerantă, autoritară și excesivă a ambelor părți, evident, fără profit pentru vreuna.


Scorpion
Casa relațiilor de familie și a preocupărilor domestice poate deveni un fel de paratrăsnet relațional al conflictelor și nemulțumirilor acumulate pe direcția Scorpion/Taur.

VEZI și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Săgetător
Nativii vor trage concluzia că unele aspecte contractuale, profesionale sau de imagine și statut social nu se află în cel mai bun context.


Capricorn
Plus de rigoare în gândire, răbdare, luciditate și preocupări practice abordate temeinic, fără grabă sau superficialitate.


Vărsător
Soarele va intra în zodia Scorpionului și va crea situații interesante, dar alunecoase pentru cariera, succesul (dorit) și credibilitatea unora.


Pești
Banii (salariul, diferitele plăți) vor constitui situații neplăcute, dar ușor remediabile pentru care Peștii nu merită să-și piardă cumpătul.

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel