Horoscop până la jumătatea lunii noiembrie. Astrologul Minerva, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Minerva, captură video Youtube/ Wownews
Descriere foto: Minerva, captură video Youtube/ Wownews

Minerva a prezentat horoscopul pentru următoarea perioadă, pentru toate semnele zodiacale.

Astrologul Minerva a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii până la jumătatea lunii noiembrie, potrivit Wownews.

Berbec
Este momentul ca ei să-și evalueze armonia din parteneriatele pe care le au, cât dăruiți, atât primiți. Pe 28 octombrie se pune accent pe sistemul lor de valori, trebuie să facă ajustările necesare. Luna Plină din 28 octombrie aduce multe schimbări în viața de familie, acum este momentul să recuperezi timpul pierdut cu cei dragi. Pentru unii Berbeci, schimbările în carieră au dus la această distanțare.


Taur
Este esențial să găsească un partener care să rezoneze cu el. Odată ce pasiunea se estompează, așa se întâmplă și cu relația. Șansele de avansare cresc și se vor face recunoscuți la locul de muncă. Au parte de salturi mari în carieră, chiar și cei proaspăt angajați.


Gemeni
Se vor lansa într-o călătorie de autodescoperire. Această abordare nouă se extinde la multe aspecte ale vieții lor, este un îndemn să se exploreze și să descopere adevăruri ascunse, să acorde atenție visurilor și intuițiilor. Perioada prezintă provocări și teste unice în iubire. Pot apărea crize, certuri în cuplu luna aceasta.


Rac
Le sugerez să se pregătească de o perioadă de realizări personale. Este timpul să-și urmărească pasiunile. Se simt prețuiți și vor clarifica tot ce le-a disturbat liniștea până atunci. Eclipsa îi va aduce la o transformare în comportament, care va deschide viața către una mai împlinită și senină. La muncă, recompensele vor fi pe măsura muncii. 


Leu
Probleme financiare nu vor fi, nu există schimbări majore pentru contul lor bancar. Partenerul necesită mai multă atenție, trebuie să-și facă mai mult timp pentru afecțiune. Eclipsa le poate pune în valoare cariera. Vânzarea unei case le poate aduce câștiguri substanțiale.


Fecioară
Sunt în căutarea unor perspective profesionale noi, se pune accentul pe comunicare, învățare, explorează experiențe noi. Căutarea perfecțiunii tipice lor poate duce la stres. Trebuie să se odinească. Pot apărea aspecte legate de infidelitate, situații neobișnuite, discuții aprinse.


Balanță
Le oferă posibilitatea de a îndrepta alegerile făcute în trecut, situațiile se desfășoară favorabil. Se pregătesc pentru progrese profesionale excelente.Pe măsură ce trecem în noiembrie, ea nu doar că își recapătă siguranța de sine, ci îi inspiră și pe cei din jur. Îi sfătuiesc să reflecteze asupra finanțelor comune, pentru că viața lor amoroasă ia o întorsătură mare, sentimentele rămân active, dar ușor instabile.


Scorpion
Să se pregătească pentru o perspectivă nouă a adevărului. Se vor confrunta cu tensiuni, Elipsa de soare îi îndeamnă să se concentreze asupra îngrijirii de sine. De asemenea, le aduce hotărârea de a elimina oamenii toxici din viața lor. Concep planuri ambițioase de creștere profesională. 


Săgetător
Să se aștepte la niște surprize plăcute sub forma unor moșteniri neașteptate care vor intra în posesia lor. Dacă au căutat un loc de muncă nou, îl pot primi în noiembrie. Este momentul să iasă din zona de confort și să privească iubirea cu alți ochi. Să evite concurența inutilă în relații.


Capricorn
Își vor demonstra adevăratul caracter, sunt pregătiți să-și facă auzită vocea. Începutul lunii noiembrie poate aduce experiențe noi în viața lor. Perioada poate fi plină de experiențe intense în cuplu. Luarea unui angajament în relație va duce la bucurie. Relația cu banii e foarte intensă.


Vărsător
Își vor evalua cariera, cariera lor e pe cale să se transforme și se simt mai încrezători să facă schimbările pe care tot le-au amânat. E foarte important să-și pună în evidență calitățile care țin mult de latura intuitivă. Trebuie să știe că au nevoie de un anumit echilibru, pentru ca lucrurile să meargă așa cum își doresc.


Pești
Lucrurile se pot tensiona mult la ultima eclipsă din octombrie, atenție la cuvinte. Prieteniile le vor fi de mare ajutor în tot acest timp. Presiunea de a câștiga ceva e nouă pentru ei, ar putea avea nevoie de consiliere pentru a putea menține lucrurile la același nivel, pe plan financiar. Prietenii îi vor susține. Vor avea parte de profituri serioase și vor avea câteva rezultate remarcabile în acest sens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel