Horoscop NOIEMBRIE 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion.

Luna noiembrie se dorește a fi una a tensiunilor, a frustrărilor, dar și a renașterilor. Fără doar și poate, evenimentul cel mai important este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie. Cum Luna va fi în conjuncție cu Uranus, este clar că vom fi luați de evenimente, atât pe plan mondial, dar și la nivel individual. Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și apropierea lui Jupiter de Neptun în Pești vor pune și ele gaz pe foc. Pentru că vom resimți confuzia prin toți porii. Dar Luna Nouă de pe data de 24 noiembrie poate veni cu un suflu mai optimist, chiar dacă unul superficial. 

VEZI ȘI: Horoscop NOIEMBRIE 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Previziuni noiembrie 2022 pentru Leu/ Ascendent în Leu

Primele două săptămâni ale lunii noiembrie sunt destul de complicate pentru tine. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie poate închide unele situații, dar și deschide altele, referitoare la echilibrul viață profesională/personală. Atunci când vrei să stai mai mult cu familia, atunci apar chestiuni la serviciu neașteptate care te pot da peste cap. Dacă altadată aveai perioade lungi de liniște, în noiembrie te trezești cu multe într-un scurt timp. 

Previziuni noiembrie 2022 pentru Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Chestiunile administrative importante îți vor da mari bătăi de cap. Întocmirea oricărui act va dura mai mult ca de obicei, va presupune o mulțime de drumuri și discuții interminabile. Surmenarea aceasta trebuie izolată, nu purtată cu tine în sânul familiei. Mintea îți merge de minune, dar poate fi dăunătoare în momentele de odihnă. Dacă ai de susținut prezentări, examene, tot felul de teste, astrele te încurajează și te ajută din plin. 

 

Vezi continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel