Horoscop NOIEMBRIE 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Josh Rangel

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Berbec, Taur, Gemeni și Rac.

Când mă gândesc la noiembrie, îmi vin în minte primele lecții pe care le-am învățat despre bani în copilărie. Pușculița, negocierile cu părinții, alocațiile strânse. Dar și discuțiile din familie despre scumpiri, rate, facturi. Eclipsa de Lună /Luna Plină din Taur de pe 8 noiembrie are ca obiectiv principal adaptarea noastră la îngrijorările legate de o criză financiară. Jupiter s-a întors în Pești, se va apropia de Neptun din nou, vom asista la efectele unei inflații mai mari decât ne-am fi așteptat în primăvara lui 2022. Unele vești și evenimente vor fi mai suprinzătoare. Instabilitatea greu de suportat. Rezolvarea o vom găsi în simplitate. În organizarea unui buget care să aibă în vedere în primul rând nevoile primare. Dar și căutarea unor metode inventive nu doar pentru a supraviețui. 

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Din start, îți voi spune că nu te vei plictisi deloc în luna noiembrie! Retrogradarea lui Marte, guvernatorul tău își intră în drepturi. Te vei trezi pus pe alte drumuri, nevoit să faci schimbări de pe o zi pe alta în programul tău, obligat să amâni sau să anulezi unele evenimente bătute în cuie. Și dacă vrei să treci mai ușor peste această degringoladă, află că singura metodă va fi capacitatea ta de adaptare. Oarecum, astrele știu ele de ce te plimbă non-stop. Singura constantă va fi schimbarea! 

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie te face protagonistul lunii, Probabil că te întrebi dacă personajul pozitiv sau cel negativ. Ei bine, nici unul, nici altul! Pentru că Luna va fi conjunctă cu Uranus, te poți aștepta la ce nu te-ai aștepta deloc. Pe undeva ai simțit o nevoie de a te detașa de unii oameni sau de unele situații, dar dacă nu ai făcut nimic în acest sens, Uranus te va surprinde. Și cum nu îți plac surprizele, s-ar putea să te victimizezi puțin. În orice caz, ca să fie mai simplu spus: ce nu îți mai trebuie dispare. 

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel