Horoscop, marți, 20 februarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Horoscop zilnic, marți, 20  februarie 2024. 

 

Berbec
Săptămâna asta este despre alții, despre prieteni, oamenii care au probleme și e vorba despre capacitatea ta de a ști să ajuți, să sari în ajutorul oamenilor și e important să știi să o faci, nu cu totul și nici deloc. Să găsești un echilibru.

Taur
Cariera e foarte importantă, statutul tău, modul în care te văd oamenii, e mai importantă părerea oamenilor față de ceea ce ești tu cu adevărat.


Gemeni
Ți-aș sugera să nu vorbești când nu ești întrebat, mai ales în discuțiile cu șefii și colegii de la muncă. Dacă ești întrebat, spune.

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, horoscop 19 - 25 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Rac
Aspectele te fac foarte atent asupra nevoii tale de a crede în ceva, atunci când nu ai nimic, ai credința în tine, iar când ai asta, totul se poate schimba, de asta trebuie să te ocupi zilele următoare. 


Leu
Când mă gândesc la harta acestei perioade, mă gândesc la schimbul de energie, resurse, cu partenerul, familia, cu instituțiile acestea. Trebuie să dai ceva, dar și să primești în același timp.


Fecioară
Dorința de a te simți util este nemaipomenită, e bine să îi ajuți pe ceilalți, dar trebuie să-ți dai seama de ce o faci, pentru că dacă o faci doar la modul că vrei să fii bun, te cam păcălești. Vrei să fii iubit, apreciat, iar tu așa știi să primești iubire, adică trebuie să-ți accepți nevoile.


Balanță
Nu ar strica mai multă grijă de sănătate, la modul în care interacționați cu oamenii din jur, dar și mai multă atenție la stresul pe care-l aveți în viață.

Citește și: Zodiile care își vor îndeplini toate dorințele în 2024. Mihai Voropchievici: „Le primesc pe toate. Va fi extraordinar”


Scorpion
Discuții multe de familie și copii, de familia pe care deja o aveți sau vi-o doriți, aici se învârt discuțiile și se consumă cea mai multă energie. 


Săgetător
E multă agitație, stați prea mult pe telefon, credeți tot ce citiți în mediul online, vorbiți prea mult la telefon, sunteți prinși într-o lume virtuală. Poate că e cazul să ieșiți de acolo, să citiți o carte, să ascultați o melodie, să vorbiți cu oamenii în viața de zi cu zi. 


Capricorn
Aveți nevoie să știți cum să faceți mai mulți bani, iar pentru asta e nevoie să studiați, să primiți sfaturi.


Vărsător
Multă nebunie la voi în semn. Vedeți cum vă vindeți în relațiile profesionale, personale, trebuie să găsiți un echilibru, mulți s-ar putea să vă victimizați că nu primiți, dar nu e vorba despre asta, s-ar putea să nu știți să vă vindeți sau să cereți. Schimbați-vă atitudinea.


Pești
O parte din voi zice „hai”, alta „stai”. Promiteți multe, dar nu vă puteți ține de ele. Această confuzie pe care o creați îi face pe ceilalți să vă respingă. Dacă astăzi simțiți că nu vă bagă lumea în seamă, e de la problemele lor, ori nu știu de unde să vă ia. 

VEZI și: Marian Golea, horoscop chinezesc pentru 2024. Zodia care poate face lucruri mărețe



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel