Horoscop ianuarie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Inițiative și popularitate"

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Rodolfo Sanches Carvalho
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Rodolfo Sanches Carvalho

În prima lună a anului 2022, astrele ne mută atenția către zona profesională. Află previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

Horoscop ianuarie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "Început de an ambițios"

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

 

Horoscop ianuarie 2022 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "Negocieri și ajustări în relații"

 

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Începi anul cu Marte în semnul tău, deci eşti plin de iniţiativă, de curaj, de forţă. Marte îți va da agresivitate, şi impulsivitate pe alocuri, dar nici nu mai contează. Cât ai Marte în semnul tău, ori te apuci sport, ori începi o afacere, ori schimbi locul de muncă, ori vrei să îţi consumi energia, dar într-un mod eficient, într-un mod productiv. Şi tu, la începutul anului, trebuie să tragi cât mai tare să cauţi un loc de muncă, să te implici într-un proiect, să iei decizii în familie, să fii tu "moţ" cum se spune. Dar dacă nu se întâmplă ceva, nu mai ai pe cine să dai vina. Că Marte e în semnul tău, începe bine anul din punct de vedere astrologic. Şi cu cu atâtea planete în casa a doua vei fi preocupat să şi concretizezi toată energia asta, să şi obţii ceva.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel