Horoscop ianuarie 2022 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "Negocieri și ajustări în relații"

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

În prima lună a anului 2022, astrele ne mută atenția către zona profesională. Află previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion!

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Leu/ Ascendent în Leu

Primul lucru despre care trebuie să discutăm este faptul că rămâi cu Saturn în casa a 7-a, a relațiilor. Dacă până la sfârşitul lui 2021 a mai fost Jupiter în casa a 7-a, uite că din ianuarie rămâne doar Saturn. Deci multe teste. Dintr-o dată, unii se vor trezi și vor zice: "Sunt singur! Dar vreau să fiu singur sau să intru într-o relaţie?" sau "Am aşteptat să se întoarcă şi nu s-a mai întors. Ce fac?" Saturn, pe de altă parte, ajută la consolidare, la închegare, la oficializarea relaţiei sau la trecerea anumitor teste, destul de serioase, care să vă apropie şi mai mult.

Luna Nouă de pe 2 ianuarie se petrece în casa a 6-a, iar Luna Plină de pe 18 ianuarie se petrece în casa a 12-a. Este posibil să renunţaţi la un loc de muncă, poate vreţi să vă daţi demisia, poate se schimbă colegii. Multe schimbări.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel