Horoscop chinezesc. Zodiile care dau lovitura în dragoste, în săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Iată ce zodii se pot bucura de beneficii pe plan sentimental, în perioada următoare.

 

1. Bivol
Norocul tău în dragoste în această săptămână te va lua prin surprindere, iar tu trebuie să fii pregătit pentru asta. 

Dacă ești singur, trebuie să ai încredere în tine și în standardele tale, indiferent de situație. Altfel, vei risipi norocul care este aici pentru tine, în această săptămână. Ai încredere în intuiția ta și rămâi pe drumul pe care aceasta te conduce. Dacă prietenii sau familia ta sunt excesiv de îngrijorați de ceva, poartă o discuție sinceră cu ei pentru a vedea dacă le poți liniști temerile. Prejudecățile și presupunerile pot deveni evidente doar în momentul în care purtați deschiși un dialog.

Dacă ești într-o relație, karma este de partea ta în această săptămână. Îți va face dreptate într-un fel sau altul în ceea ce privesc anumite situații nerezolvate. Trebuie doar să ai încredere în această săptămână. Te vei simți îndreptățit destul de curând. Unii dintre voi trebuie să aibă mai multă încredere în partenerul de viață, mai ales dacă există anumite lucruri care încă te mai fac să-i pui sub semnul întrebării încrederea. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc cu Marian Golea, pentru luna noiembrie 2023. Zodiile care au parte de bani

2. Iepurele
Opțiunile sunt din belșug pentru tine. Așa arată norocul tău în dragoste în această săptămână. Așadar, asigură-te că îți cunoști dorințele, indiferent dacă ești singur sau nu. Te va ajuta să îți canalizezi norocul în direcția pe care ți-o dorești. Poți chiar să folosești această energie pe care ți-o aduce săptămâna asta pentru a-ți găsi marea dragoste, ori pentru a întări legătura dintre tine și partenerul tău.

Dacă ești singur, te vei simți constant în centrul atenției. Totul se datorează unei străluciri de care vei avea partea în această săptămână. Dă prioritate nevoilor tale de îngrijire de sine în această săptămână și, astfel, îți vei spori carisma și modul în care te văd ceilalți. 

Dacă ești într-o relație, oferă mai multă atenție romantismului și ocupă-te de momentele în doi cu partenerul tău în această săptămână. Planifică o întâlnire romantică, trimite-i bilețele de dragoste, surprinde-l cu ceva plăcut. 


3. Cocoșul
Cocoș, norocul tău în dragoste atinge cote maxime în această săptămână. Cei dintre voi care sunteți la vârsta adolescenței sau la începutul vârstei de 20 de ani veți simți acest lucru mai puternic.

Dacă sunteți singuri, aveți încredere în faptul că lucrurile se vor alinia curând. Multe piese de domino trebuie să cadă mai întâi înainte de a o întâlni pe cea potrivită pentru tine. Lasă-ți intuiția să te conducă la următorul pas, iar în curând îți vei găsi dragostea. Norocul este de partea ta.

Dacă ești într-o relație, nu lăsa stresul și cuvintele dure ale celorlalți să strice legătura specială pe care o ai cu partenerul tău. Sunteți mai puternici împreună, mai slabi separat. Comunicând eficient vă veți asigura că nimeni nu se poate interpune între voi doi, fie direct sau indirect. 

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel