Ce eveniment astrologic important va avea loc în aprilie 2024 și cu ce schimbări majore vine: „Atât pe plan mondial, cât și personal”/ video

Data publicării:
Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu ne-a vorbit despre evenimentul astrologic care va avea loc în curând, dar și despre impactul său asupra omenirii.

În luna aprilie a anului 2024 va avea loc un fenomen astrologic extrem de important, dar și de rar, după cum ne spune chiar astrologul Daniela Simulescu. Acesta a mai avut loc în anul 1941, motiv pentru care impactul său asupra omenirii este unul la fel de mare, anunță aceasta. Astfel, în continuare vei afla la ce schimbări trebuie să te pregătești și cum va influența această conjuncție oamenii.

„În ultimii ani, de fiecare dată am avut câte un eveniment foarte important, iar acum în 2024 nu scăpăm, avem o conjuncție istorică, este vorba de conjuncția Uranus, care se va petrece în Taur, în aprilie. A mai avut loc în 1941 și în astrologie există o ciclicitate. De fiecare dată când au loc conjuncțiile astea, de fiecare dată când revin, ele nu fac ce au făcut ce au făcut ultima dată, dar oarecum aduc în discuție tematicile respective.”, a declarat astrologul Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. La ce provocări și schimbări trebuie să ne așteptăm în perioada următoare

Ce schimbări aduce această conjuncție

Așadar, trebuie să fim pregătiți pentru foarte multe schimbări, anunță astrologul Daniela Simulescu, care ne vorbește pe larg despre ce este vorba. 

„Această conjuncție se petrece, bineînțeles, în semnul Taurului și vorbim despre bani, despre monetizare, resurse. În 1941 aveam marea recesiune, război, s-au schimbat foarte multe lucruri, ca să nu mai spunem că în 1950 s-a deschis piața muncii în alte direcții, femeile au început să intre în câmpul muncii. După mulți ani în acre am auzit cuvântul criză, în 2024 ne vom confrunta cu aceste schimbări astrologice destul de importante pentru fiecare dintre noi. O asemenea conjuncție pentru că se petrece așa rar, aduce schimbări atât pe plan mondial, cât și personal.”, a continuat aceasta.

Citește și: Marian Golea, previziuni astrale pentru Noul An Chinezesc. Ce le așteaptă pe zodii: „Este probabil unul dintre cei mai norocoși”

Ce se întâmplă cu cei care nu vor să țină pasul cu schimbările

La început, aceste schimbări pot părea destul de copleșitoare, iar dacă o să te încăpățânezi să le adopți, se poate să rămâi în urmă și să nu mai fii integrat în anumite domenii cheie. 

„Auzim despre digitalizarea banilor, criptomonede și pentru că se petrece în semnul Taurului, ține de tradiții, conservatorism și cumva cei care nu vor să schimbe, vor rămâne pe loc și le va fi greu să fie reintegrați pe piața muncii, iar cei care vor schimba pe moment vor trebui să se simtă în aer, ca să zic așa . Trebuie să ne adaptăm, pentru că dacă nu, vom rămâne în trecut. Celor care vor merge cu schimbările le va fi mult mai bine. Această conjuncție îi ajută pe cei curajoși, pe cei care sunt dispuși să riște puțin. Acest eveniment poate să te îmbogățească, ori să te sărăcească.”, ne mai spune ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel