Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care va avea un an dificil, plin de partaje și pierderi financiare

Data actualizării: | Data publicării:
Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube Spectacola

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023. Vă prezentăm mai jos horoscopul pentru cocoș, al zecelea semn din zodiac.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA avertizată să nu împrumute bani. Poate avea probleme financiare anul acesta

Cocoșul

„Cu o energie de ajutor, din toate direcțiile, ajutor divin. Ei au avut un an de pierdere anul trecut, însă se găsesc în opoziția anului acesta, adică o să fie cei care sunt puși efectiv la treabă. Când ajunge opoziția la noi, este neapărat anul cel mai dificil din viața noastră, însă nici ușor nu este, pentru că suntem scoși din zona de confort. Se întâmplă exact cum a fost cu Maimuțele în anul de Tigru, au fost scoase din zona de confort. 

Pot să întâlnească oameni care să-i susțină, anul acesta, să simtă acel ajutor divin.

Stelele care sunt asupra lor sunt de obstacole și de retragere și s-ar putea să fie foarte atenți la lege, să respecte legea.

Au blocaje emoționale și pentru a depăși obstacolele trebuie să rămână pozitivi.

Discuțiile cu anumiți oameni ar putea să li se pară grele, bani cheltuiți și averi care ar putea să piardă ușor. Pierderi ușor financiare. Există oameni care divorțează. Mulți cocoși ori au făcut demersurile, ori au divorțat anul trecut, în anul de pierdere, și atunci anul acesta ar trebui să-și împartă veniturile. Eu cunosc parte din ei și atunci îi văd făcând așa ceva, dar o să aibă parte de susținere acolo.

Atenție deci la acel partaj.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Te poate interesa și: Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. ZODIA care are parte de multiple câștiguri. Va da lovitura anul acesta

Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate. 

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social.

Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune. 

Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei. 

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Vezi restul zodiilor aici:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel