Horoscop CHINEZESC. 2021, anul BIVOLULUI de metal. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Sfaturi pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a prezentat pentru SPECTACOLA, horoscopul chinezesc pentru anul Bivoului de metal. 

„Anul chinezesc 2021  am înțeles cu toții că va fi un an de muncă, așa cum zodia ce îl patronează, Bivolul de metal, bine ne transmite. 

Fiecare zodie trebuie să echilibreze ceva în acest an și are la îndemână câteva indicii cum trebuie să acționeze, activând ca niste chei deschizătoare de uși și mai ales cu unele cu mare nevoie de anumite remedii feng-shui:

 

Feng Shui. Purificarea sângelui și atragerea norocului în viață. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Strămoșii chinezi înțelegeau importanța sângelui, considerand că funcționează ca o ANTENĂ”


Șobolan

ARMONIA este cheia - accent pe carieră și noi oportunități acolo dar și pe zona de sănătate- atenție marită. Sunteți însă în acord cu energia anului. Protecție pe sănătate ca și remedii recomandate: amuleta cu Wo Lou sau amulete Medicine Buddha.


Bivol

ÎN LUMINA REFLECTOARELOR - cu recomandare pentru a ieși din zona de confort și a avea rezultate mai mari. Nodul mistic tibetan să îl mențineți alaturi de voi, să îl purtați anul acesta.

Horoscop CHINEZESC. 13 Martie 2021- 12 Aprilie 2021, LUNA iepurelui de METAL. Perioadă guvernată de steaua dragostei

 


Tigru

 PRECAUȚIE - ajutor de la cine nu vă așteptați, atenție la oamenii care au intenția de a vă păcăli. Pot exista evenimente benefice și ele se pot multiplica într-o anumita perioadă, direcție, însă atenție și la evenimentele negative care pot avea în anumite perioade din acest an, același efect de multiplicare.  Același nod mistic tibetan, vă poate proteja și pe voi.


Iepure

ATENȚIA este cheia - și anume în zona de celtuieli inutile, certuri și răniri ușoare, nu vă aventurați în zone ce ușor pot deveni calamitate. An bun pentru învățătură și iubire. O amuleta a învățăturii vă poate fi de ajutor.

 

Voropchievici, RUNE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

 

Dragon

BUNA COMUNICARE vă ajută- disputele cu cei din jur vă pot încurcă mai mult, atenție la cum comunicați, atenție la răniri și zona de sănătate. PROTECȚIE MAXIMA- desi energia anului nu vă este prietenă, există remedii de atenuare ale anului în curs: pagoda celor 5 elemente.


Șarpe

 ÎNCERCĂRI este cuvântul de ordine- tinta unor oameni bârfitori și defăimători. Ajutor din partea celor ce vă susțin, însă. Trebuie să fiți protejați de energia ce poate aduce succes redus și accidentări. Puteți înregistra momente de scădere de venituri, dar fiindcă energia anului este alaturi de voi și vă susține, veți găsi resurse financiare din alte parti și chiar vor depăși acele scăderi înregistrare.

 

Horoscop 2021. Ce ne rezervă astrele în noul an

 


Cal 

DETERMINARE - o zodie privilegiată anul acesta, daca va exista voință și munca, cerul este limita, cu steaua victoriei asupra voastră. An bun să vina pe lume copilași pentru aceștia. Orice amultetă activator de energie de victorie este binevenită.


Oaia (Capra)

ECHILIBRU INTERIOR - atenție la certuri dese anul acesta, parte dintre ele pot surveni și din zona financiară cu ce dragi. Calmul vă va ajuta mai mult decât disputele. Trebuie să combatem și energia anului acesta dar și energia de cearta cu un remediu împotriva certurilor asupra voastră tot anul: amuleta mîr roșu sau cei trei lei.


Maimuța

 OPTIMISMUL vă ajută - este o altă zodie privilegiata anul acesta. Oportunități în cariera. Energia certurilor vă poate transmite aceasta predispoziție și în sfera relațiilor. Remediile importriva certurilor ajuta: amuleta măr roșu”.

Cocos-

MULTUMIREA- cu steaua prosperitatii alaturi, aveti parte de apreciere din partea sefilor, comunicarea este cheia in orice domeniu.Energia anului e un real ajutor. Si voi sunteti privilegiati anul acesta. Orice amuleta de prosperitate poate ajuta. Incercati sa strangeti cat mai multe venituri in acest an.


Cainele-

ARMONIA este importanta- steaua pierderilor si a deposedarilor va poate da batai de cap acest an, nu va certati, va puteti pierde suportul un mentor barbat sau chiar pozitia de mentor. Armonizati relatiile. Amuleta rinocer si elefant poate ajuta.


Mistret-

NU RENUNTATI- obstacole prelungite va pot insoti, pentru ca steaua pierderilor actioneaza si la voi. Puteti pierde la fel o sustinere din partea unei figuri paterne, tatal, bunicul sau a oricarui mentor barbat- sef, profesor. Continuati si nu va dati batuti. Nu e momentul, sa fiti inabordabili. Aceeasi amuleta rinocer si elefant va poate sustine.
Nu uitati ca important este sa captam, ce avem nevoie de la energii si sa combatem pe cele ce ne blocheaza.

 

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel