Horoscop CHINEZESC. 13 Martie 2021- 12 Aprilie 2021, LUNA iepurelui de METAL. Perioadă guvernată de steaua dragostei

Data actualizării: | Data publicării:

În perioada 13 Martie 2021- 12 Aprilie 2021 vom fi predispuși la energia stelei dragostei.

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu previziunile pentru perioada 13 martie- 12 aprilie 2021.

 

„Recomand orice culoare de Lemn– verde, olive, sau plante dar și/sau culoare de apă, negru, albastru, violet- albăstrui în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a potența steaua lunară.
 
Luna aceasta este luna Iepurelui de metal. Vom putea auzi despre activități artistice (mai ales cele care se vor desfășură în aer liber) dar și demararea de multe cursuri- online. Recomand o mică pagoda a învățăturii în zona centrala a casei/spațiului de business mai ales pentru cei care au copii la scoală sau țin cursuri/au cursuri. Există o încărcătură energetica mare care ne vă împinge către a obține bani din activități de conducere și o să observam că oamenii vor deveni mai pricepuți în a ști  de unde și cum să atragă venituri substanțiale.


Zodiile și energia care le va guverna aceasta luna dar și remediile de care au nevoie:

 

Șobolan: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie a norocului în viitor, care vă poate aduce o creștere, însă nu foarte mare, a oportunităților pe planul carierei (steaua fiind destul de slaba luna aceasta). Aceasta energie însă poate multiplica în sens ușor negativ problemele pe zona de sănătate. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate cu  Wo lou sau Medicine Buddha. Exista un atac energetic asupra voastră din partea energiei lunare, însă protecția vă poate susține.

 

Bivol: Energia care vă guvernează aceasta perioadă este energia pierderilor și a deposedărilor. Pentru voi, o mare protecție o asigura remediile ce diminuează acesta energie care este asupra voastră. Amuleta rinocer și elefant sunt necessare, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări, amplificate fiind și de steaua anuala a multiplicărilor. Atenție marită la deposedări în sfera învățăturii și a examenelor. 


Tigru: Pentru voi, aceeași energie a pierderilor este prezenta în această lună. O mare protecție o asigura, la fel, remediile împotrivă perderilor- amuleta Rinocer și Elefant, care trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedări, amplificate și la voi de steaua anuala a multiplicărilor. Atenție marită la deposedări în sfera învățăturii și a examenelor (pot fi note la care sunteți nedreptățiți, sau pierdeți suportul cuiva ca profesor- mentor).

Iepure: Luna aceasta fiind și luna energetică a voastră, puteți întreprinde niste activități în sfera medicala (sănătate), Exista o energie (din fericire diminuata la voi în sector) ce vă guvernează luna aceasta pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă marită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, cu Wo lou sau Medicine Buddha.


Dragon: Energia certurilor vă poate afecta și mai mult activitățile pe care le întreprindeți. Există  posibilitatea să pierdeți și bani în încercarea de a vă susține certăreț într-un punct de vedere sau în încercarea de a transmite pe un ton autoritar celorlalți ce au de făcut. Sintagma "Vorba dulce, mult aduce va trebui să vă însoțească, daca nu vreți totuși să aveți de suferit pe acest plan și să vă deteriorați relațiile în detrimentul veniturilor voastre. Amuleta mărul roșu sau cei trei gardieni celești  să vă însoțească luna aceasta pentru protecție.


Șarpe: Luna aceasta energia certurilor este și peste semnul vostru și cu steaua 5 galben, asupra voastră, este posibil să aveți unele dispute din privință banilor, ori vor fi oameni care vor critica tarifele impuse de voi, vor comenta foarte mult referitor la ele. Pătrați-vă calmul și bateți în retragere, în loc să vă susțineți vehement punctul de vedere. Nu aveți mare suport să ieșiți victorioși din acesta încercare, mai ales acum. Amuleta mar roșu vă poate diminua/disipa certurile.


Cal: Luna aceasta aveți asupra voastră energia de prosperitate, purtați orice activator de prosperitate, amuletă sau pandantiv etc. Toate vor funcționă la capacitate maxima. Veți înregistră prosperitate și faima, luna aceasta fiind una dintre cele mai bune ale voastre din acest an. Profitați de orice ocazie să ieșiți victorioși, pentru a atrage cât mai muti bănuți odată cu faima de care puteți avea parte. Calul poate primi un atac energetic de la energia lunara, însă cu energia de care dispune, poate combate mici neînțelegeri.


Oaie: Steaua victoriei este alaturi de tot ce întreprindeți, mai ales mamele, în orice domeniu puteți ieși victorioase, chiar și în ce întreprindeți în casă. Stindardul victoriei este un remediu bine venit și poate amplifica steaua. Susțineți-vă punctul de vedere luna aceasta. Steaua nu este extrem de puternică luna aceasta în anul de cearta care vă guvernreaza, de aici și ideea potrivit căreia, trebuie potențată. Senzația vă fi de neputință și că nu puteți face mare lucru, că nu vă înțelegeți într-o anumită privință cu cineva.

Maimuța: Guvernați anul acesta de ceartă și dispute, luna aceasta este singura în care puteți ieși ușor victorioși și vă puteți susține punctul de vedere, însă izbândă se poate lăsa așteptată. La fel și voi, puteți avea senzația luna aceasta de neîmplinire în aplanarea unor conflicte existente. O amuleta de potențare a victoriei vă poate ajuta.


Cocoș: Energia care vă guvernează este energia stelei ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei stele. Veți primi suport nesperat din partea descendenților. Nu există mare susținere din partea energiei lunare, putând să înregistrați oarece piedici, fiind zodia din opoziție, însă cu cele doua stele alaturi, cea anuala de prosperitate și ce lunara, puteți întâlni oameni care să vă șusțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți un ajutor divin.


Câine: Exista o stea a succesului scăzut asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor se anunță în sfera patriarhului unei case, diverse neplăceri raportate la acesta. Pot exista deposedări de sănătate, de bănuți sau legate de lipsa de susținere a unui mentor bărbat, fie el sef sau prieten. Nu disperați, va trece luna și auspiciile vor reveni cât de cât la normalul anului. Protecție împotrivă acestei stele, este MAXIM recomandata, iar amuleta pagoda celor cinci elemente este cea recomandata. Puteți fi predispuși la accidente cu metale- daca lucrați cu ele, mai mare atenție, să nu vă tăiați.


Mistreț: Steaua 5 galben vă guvernează și pe voi și aceeași energie de deposedare amplificata de steaua accidentelor poate face că în aceasta luna să pierdeți susținerea unui profesor bărbat, a soțului, a tatălui etc, însă puteți fi și deposedați de oportunități sau loc de muncă. Protecție marită și prin remedii împotrivă stelei- amuleta pagoda celor cinci elemente- trebuie să vă însoțească. Și voi puteți fi predispuși la accidente cu metale- daca lucrați cu ele mai mare atenție, să nu vă tăiați.

Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezenta, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși, suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajam la uși și geamuri (busuioc, văsc, etc) pentru ca o anumită energie să fie invitata la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitata să rămână sau dimpotrivă, pentru cea pozitiva, invitata să ni se alăture.

 

Gândurile- energia și darul cel mai de preț, iar alegerile cu gândul ne definesc viață! Alege, ce e bine pentru tine, mai întăi cu gândul.
Cu drag pentru noi toți”.

 

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel