Voropchievici, RUNE 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Mihai Voropchievici, interviurile Spectacola și Dc News
EXCLUSIV
Descriere foto: Mihai Voropchievici, interviurile Spectacola și Dc News

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Interviurile Spectacola, horoscopul runelor pentru 2021. 

Berbec

Sunt schimbări foarte importante în mediul casnic, acasă. Și schimbările acestea vin foarte rapid, e posibil să vină chiar la începutul anului. 


Taur

Taurul are un an în care trebuie să se relaxeze și să-și scoată din cap părerile acelea că rudele lor, cineva apropiat, e bolnav sau se va îmbolnăvi. Fără obsesii anul viitor. 


Gemeni

Gemenii au un an extraordinar, cu multe vești bune, cu sume de bani surpriză și cadouri surpriză. E unul dintre anii foarte fericiți pentru gemeni.

 

Rac

Are un an de muncă. Tot ce consolidează anul viitor este spre beneficiul lui. Dar va trebui să-și consolideze poziția în mai multe planuri ca să poată triumfa: în familie, în societate și la serviciu. 

 

Leu

Leul are un an mai tumultos. Va fi în permanență în dispute cu cei din jur. Agresivitatea lui este un pic mai mare, dar runa îl liniștește: terminați cu modul acesta agresiv și cu impulsivitatea, că tot voi câștigați dacă sunteți calmi. 

 

Fecioară

Are un an de protecție în toate planurile. Pentru 2021, zodia fecioarei intră pe protecție divină. 

 

Balanță

Pentru balanță este anul dragostei. Toate persoanele importante se găndesc la ei și toți îl vor ajuta  cu cadouri, cu oportunități. Este un an în care cei din jur au o pondere foarte mare în beneficiul balanței. 

 

Scorpion

Scorpionul are un an de mister. Vor afla tot felul de secrete importante care vin asupra lor cu marcaje foarte puternice. Le pot schimba viața sau le-o pot marca, în funcție de cau făcut în anul precedent.

 

Săgetător

Cea mai importantă rună, Vunjo, vine pentru săgetător. Vunjo sau winner, câștigul. Aceasta este runa care aduce câștiguri în toate planurile, nici nu trebuie să apuci să le enumeri. Și financiar, și în dragoste, și oportunități. E un fel de protecție multidimensională. 

 

Capricorn

Capricornul va avea un an de multă muncă și în permanență este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Pentru că este foarte încăpățânat de foarte multe ori, iar anul viitor, atitudinea aceasta nu este în beneficiul lui. 

 

Vărsător

Vărsătorul, care își dorește în permanență ceva, ieri, nu azi, trebuie să aibă răbdare. Este un an în care răbdarea îl va ajuta să obțină foarte multe lucruri. Norocul este de partea acelora care știu să aibă răbdare. 

 

Pești

Peștii au un an de călătorii. Se plimbă, nu stau pe acasă prea mult. E anul 5, în care trebuie să-și facă bagajele. 

 

VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel