Horoscop. Cele mai afectate zodii de Luna „căpșunie” de pe 14 iunie

Data publicării:
foto Pedro Figueras / Pexels
Descriere foto: foto Pedro Figueras / Pexels

Soarele și Luna sunt în opoziție. Astrologul Daniela Simulescu ne spune că Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Care sunt cele mai afectate zodii vedem mai jos.

Astrograma momentului are un ascendent în Balanță, deci se va pune accentul pe relații, acestea fiind oricum puse la încercare deja de conjuncția Venus-Uranus pe care am avut-o pe 12 iunie. Pe Descendentul momentului avem o  conjuncție între Marte și Chiron care vorbește despre traumele noastre. Unele lucruri nu pot fi controlate, dar asta nu înseamnă că trebuie să continuăm să fim victime.

Luna Plină nu se va simți chiar în viața tuturor, ci mai mult în hărțile celor care au marcaj mobil. S-ar putea ca aceștia să se confrunte cu multe dezamăgiri, deziluzii, cu o senzație de nisip mișcător în așteptarea cuiva care să îi scoată la liman. 

S-ar putea ca odată cu acest eveniment astrologic să vă dați seama că locul în care v-ați mutat nu vă priește, să înțelegeți că ați tras cu dinții de ceva și abia acum vă dați seama că nu mai puteți. Să înțelegeți că ați permis oamenilor să vă facă rău. V-ați băgat în anumite relații sau parteneriate care vă sunt dăunătoare.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Plină în casa a 7-a vă îndeamnă să aveți grijă la relațiile pe care le începeți sau le rupeți. Întrebați-vă așa: „nu cumva le rup de nebun?” „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Ajungeți să vă păcăliți unii pe alții în cuplu. E mai bine să stați în banca voastră, să nu luați decizii acum. Grijă la tot ce înseamnă semnări de contracte, parteneriate.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu cât vă chinuiți să aveți un echilibru casă-carieră, cu atât vă va fi extrem de greu. Aveți grijă că va trebui să îi împăcați pe toți și apoi tot în capul vostru se vor sparge oalele. Aveți grijă în cazul în care vi se promite ceva e nevoie de dovadă, de semnătură, mai ales la serviciu. Negociați cu ceilalți, vedeți ce primiți și voi. Cereți ce este al vostru.

Citește continuarea pe ASTROSENS și află care sunt celelalte zodii afectate de luna căpșunie.

 

Luna Plină în Săgetător din 14 iunie 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd”

 

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești legate de cum ne va influența pe fiecare dintre noi Luna Plină din semnul Săgetătorului de pe 14 iunie. Momentul va veni cu dezamăgire și vom putea afla unde anume am greșit dacă am avut sau nu dreptate.

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Astrologul Daniela Simulescu spune că am putea să ni-l imaginăm de data aceasta pe Neptun ca fiind „ un arbitru puțin cam corupt”, el este cel care corupe energia conștientă (Soarele), dar și pe cea interioară (Luna).

Previziuni zodii:Berbec/ Ascendent în Berbec

În cine credeai, în cine te încredeai, pe cine ai crezut mai sus de tine, mai sus decât era cazul,pe o bază nesănătoasă, îți va demonstra acum că nu era așa cum s-a arătat a fi. Ai vrut să crezi că unii oameni din viața ta au un simț moral puternic și te-ai mințit singur. Ori descoperi că nu e chiar cum ai considerat tu, ori se poate întâmpla ceva care la suprafață arată într-un fel, dar e cu totul altceva. Neptun e „corupt”, dar nu știm de unde. Nu te arunca în discuții aiurea. Grijă mare, la drumuri, examene, grijă la plecări și întoarceri din și spre țară.

 

Citește continuarea aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel