Luna Plină în Săgetător din 14 iunie 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd”

Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești legate de cum ne va influența pe fiecare dintre noi Luna Plină din semnul Săgetătorului de pe 14 iunie. Momentul va veni cu dezamăgire și vom putea afla unde anume am greșit dacă am avut sau nu dreptate.

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Astrologul Daniela Simulescu spune că am putea să ni-l imaginăm de data aceasta pe Neptun ca fiind „ un arbitru puțin cam corupt”, el este cel care corupe energia conștientă (Soarele), dar și pe cea interioară (Luna).

Previziuni zodii:

Berbec/ Ascendent în Berbec

În cine credeai, în cine te încredeai, pe cine ai crezut mai sus de tine, mai sus decât era cazul,pe o bază nesănătoasă, îți va demonstra acum că nu era așa cum s-a arătat a fi. Ai vrut să crezi că unii oameni din viața ta au un simț moral puternic și te-ai mințit singur. Ori descoperi că nu e chiar cum ai considerat tu, ori se poate întâmpla ceva care la suprafață arată într-un fel, dar e cu totul altceva. Neptun e „corupt”, dar nu știm de unde. Nu te arunca în discuții aiurea. Grijă mare, la drumuri, examene, grijă la plecări și întoarceri din și spre țară.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna plină se petrece în casa a 8-a, iar pentru că e în careu cu Neptun, s-ar putea să vă dați seama că ați greșit undeva în trecut, s-au întâmplat niște lucruri pe care nu le așteptați, legate de niște acte, moșteniri. Pot apărea dezamăgiri sau revelații. Sunt și alte lucruri în spate legate de resursele primite. Pot apărea anumite situații care nu sunt prea confortabile. Dacă sunteți într-un partaj e o perioadă neplăcută.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Plină în casa a 7-a vă îndeamnă să aveți grijă la relațiile pe care le începeți sau le rupeți. Întrebați-vă așa: „nu cumva le rup de nebun?” „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Ajungeți să vă păcăliți unii pe alții în cuplu. E mai bine să stați în banca voastră, să nu luați decizii acum. Grijă la tot ce înseamnă semnări de contracte, parteneriate.

Citește toate zodiile pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 10 iun 2022, 16:54 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience