HOROSCOP. Aceste 3 semne zodiacale vor da uitării trecutul în perioada 2 - 19 decembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ Christopher Beloch
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ Christopher Beloch

HOROSCOP. Pentru 3 zodii vine o perioadă de vindecare. Vor uita trecutul și vor privi optimiști către viitor. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ești o persoană atât de pasională și devotată; când te îndrăgostești de cineva, este nevoie de o rangă pentru a te îndepărta, iar din punct de vedere emoțional, te atașezi ca nimeni altul.

Ceea ce face ca totul să fie cu atât mai intens și mai greu de înfruntat atunci când cineva îți frânge inima. Există, de asemenea, o șansă bună ca inima ta să fi fost frântă de mai multe ori și să te doară încă din cauza uneia sau mai multor persoane. Privește spre cer, Berbec. 

Să renunți la persoana care te-a ținut prizonier în tot acest timp... lasă să se întâmple, Berbec. Permite-ți să te vindeci.

 

HOROSCOP decembrie 2021. Previziunile astrale pentru toate zodiile

Leu
(23 iulie - 22 august)

Pe cât de mare este inima ta, Leu, pe atât de mare este durerea. Simți atât de mult și iei totul personal.

Ești empatic și sensibil atunci când ai încredere. Este o decizie majoră în viață din partea ta. Ai acordat această încredere cuiva din trecutul tău, iar acesta ți-a zdrobit-o, lăsându-te cu inima frântă.

Ceea ce ai îndurat nu s-a vindecat niciodată, mai ales pentru că nu ai vrut să o lași. Te agăți de durere ca și cum ai da dovadă de loialitate față de persoana care a provocat-o, indiferent cât de nebunesc sună asta.

 

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Banii vin grămadă pentru o zodie. Cheltuieli nenumărate, zilele acestea

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Te-ai săturat să îți romantizezi iubirile din trecut. Neîmpărtășite sau pur și simplu devastatoare. Ai avut multe vieți și multe iubiri și ai ajuns să realizezi că "a le ține la loc de cinste" este ca și cum te-ai înjunghia în ochi, în fiecare zi.

Pur și simplu nu-ți face niciun bine, mai ales pentru că știi în adâncul inimii tale că acești oameni nu se gândesc deloc la tine, așa că... de ce să te deranjezi?

Este timpul să renunți, Vărsătorule. Ești mult mai puternic fără greutatea acestor iubiri din trecut, care se repezesc și îți macină inima. Lasă-le să plece, permite-ți să ai o adevărată pauză. Este destinul tău, până la urmă. Deschide-te către el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel