HOROSCOP decembrie 2021. Previziunile astrale pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop decembrie 2021: Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop decembrie 2021:


Berbec 


Berbec, luna aceasta este o perioadă incredibilă pentru a-ți explora obiectivele... doar că nu le dezvălui încă celorlalți, s-ar putea să ai un dușman în cercul tău de prieteni care nu s-a dezvăluit încă. Aceasta este o lună importantă pentru crearea de rețele și o perioadă în care s-ar putea să simțiți nevoia de a vă reîntâlni cu prieteni vechi.

Nu te sfii să ridici telefonul, dacă ți-e dor de ei, sună-i, pentru că nu știi niciodată cât de mult le lipsești tu. Nu lăsați ca mândria să fie mai tare decât dorința dumneavoastră.

Mai târziu în această lună s-ar putea să ți se pară ușor să privești lumea în toate modurile în care ai fost rănit și să împingi vina asupra altora pentru problemele tale, dar vei descoperi că vindecarea vine mult mai natural atunci când îți recunoști greșelile și practici să îți ceri scuze. În loc să te confrunți cu ceilalți, găsește argumentul cu sinele tău din trecut până când ajungi la o rezolvare.

 

Taur


Taur, îți dorești cu adevărat să vezi ce este mai bun în oamenii din jurul tău și este minunat. Cu toate acestea, mulți dintre acești oameni nu se pot ridica niciodată la nivelul așteptărilor tale și nu pot fi persoana de care ai nevoie, mai ales în cadrul familiei tale. Această lună te provoacă să te gândești bine la conversațiile pe care le porți cu ei și să încetezi să îi mai implori să fie persoana pe care ți-ai dori să fie și știi că ar putea deveni.

Ei trebuie să facă acest lucru pe cont propriu și tu trebuie să-i lași să plece, de dragul tău. Este posibil să vrei să cauți noi conexiuni care sunt mult mai în concordanță cu cine ai devenit luna aceasta, fără a spune că nu vor fi la fel de bune ca grupul prestabilit cu care ești asociat. Nu vor fi la fel, dar atunci când te-ai luptat cu cei din jurul tău, poate fi o schimbare binevenită. Ești critic față de persoana nepotrivită.

 

Gemeni


Gemeni, proiectul pe care ți-ai spus că îl vei începe într-o zi începe acum! Acesta este momentul să te dedici pasiunilor tale care poate ți-ai spus anterior că nu sunt suficient de importante.

În această lună te poți provoca la noi activități care vor fi greu de învățat, dar satisfăcătoare în schimb. Ideile tale vor aduce energie proaspătă în viața ta și vor elibera vechile căi stagnante care te-au făcut să te simți prins în capcană.

Nu trebuie să te angajezi într-o viață care este plictisitoare și te plictisește de moarte. Eliberează-te și devino versiunea ta pe care ai amânat-o de mult prea mult timp. Nu există un moment mai bun decât acum. Începeți să vă trăiți visele și nu mai așteptați permisiunea.

 

Rac


Este nerealist că vei fi un profesionist în ceea ce faci în prima zi. Ai răbdare cu tine însuți, la fel cum ai avea răbdare pentru ca o plantă să încolțească, să crească și să înflorească.

Termenele autoimpuse pe care ți le impui sunt nerealiste, la fel ca și așteptările mari care sunt imposibil de atins. Sunteți în plină ascensiune, așa că acordați-vă spațiul necesar.

Există momente în care a pune presiune pe tine însuți este un lucru grozav, totuși, luna aceasta nu este momentul. Exersează crearea de toleranță și fii bun cu tine însuți atunci când faci greșeli. În acest sens, însă, fii precaut să nu ceri prea mult de la cei cu care te înconjori. Practicați autosuficiența.

 

Leo 


Leu, ai mult foc în suflet în această lună, dar este timpul să te concentrezi asupra locului în care investești această energie. Nu trebuie să dai foc la lume, dar trebuie să îți concentrezi intențiile asupra răului care se întâmplă în mod activ.

Este timpul să te ridici pentru ceea ce crezi și să nu dai înapoi de la a face ceea ce este corect. Furia ta este justificată, dar ceea ce faci cu ea trebuie să fie controlat și concentrat cu cei care îți fac rău. Cu toate acestea, cunoașteți când există momente de învățare din care puteți învăța. Pasiunea ta este acolo, dar s-ar putea să te împiedice să vezi imaginea de ansamblu.

 

Fecioară 


Fecioară, această lună te poate duce exact acolo unde îți dorești să fii, atâta timp cât vezi lucrurile până la capăt. Nu poți prospera dacă investești doar jumătate din energia ta. Dacă inima ta nu este complet implicată și nu duci lucrurile până la capăt, nimic nu se va lipi și nu vei înflori așa cum ți-ai dori atât de mult să o faci.

Încearcă să vezi în afara ta și acceptă ajutorul atunci când ți se oferă. Acest lucru va fi extrem de valoros, mai ales când veți ajunge într-un loc în care puteți oferi ajutor înapoi, ca o modalitate de a vă exprima recunoștința pentru toți cei care au fost acolo pentru dumneavoastră.

 

Balanță 


Balanță, motto-ul tău în această lună ar trebui să fie "Lucrează mai inteligent, nu mai mult". Încerci să realizezi atât de multe, dar prin volumul de muncă pe care îl planifici îți vei epuiza rapid resursele și nu vei mai avea energia necesară pentru a continua.

Trebuie să fii sustenabil înainte de a avea succes. Cu toate acestea, prin haos, asigurați-vă că vă arătați recunoștința. Poate că nu ați avut anul pe care l-ați sperat, dar uitați-vă la tot ceea ce ați realizat. Acea magie ești tu, savurează-o și fii mândru de tot ceea ce ai reușit să faci!

 

Scorpion 


Scorpion, devii din ce în ce mai iritabil în această ultimă lună a anului. Întrebarea este: ești frustrat de cei din jurul tău sau este o problemă pe care nu reușești să o rezolvi în interiorul tău? Probabil că nu este vorba de cei cu care te asociezi, chiar dacă aceștia îți pot oferi mici neplăceri uneori.

S-ar putea să existe o dilemă la care nu ai găsit o soluție și care te irită; cum poți rezolva această lună, în loc să îi afectezi pe ceilalți cu furia ta? S-ar putea să te grăbești să le spui celorlalți cum ar trebui să se schimbe pentru a fi mai buni, dar ești capabil să fii la fel de perspicace cu tine însuți și să lucrezi la această chestiune în mod independent?

 

Săgetător


Săgetător, această lună este un apel la explorarea identității tale și a cine ești cu adevărat. Este un apel la acțiune pentru a elibera persoana pe care pretinzi că ești, precum și așteptările pe care ceilalți le au pentru tine. Nu poți trăi o viață fiind persoana pe care ceilalți au nevoie să fii.

Ce zici de persoana care ai nevoie să fii tu însuți? Nu merită acea versiune a ta o șansă de a străluci și de a-și trăi adevărul? În această lună, provocați-vă să vă faceți prieteni noi sau să vă înscrieți în cluburi noi. Este timpul să îți provoci modul de gândire și să experimentezi căi diferite în această lume sălbatică și haotică.


Capricorn

Capricorn, în această lună trebuie să fii prudent cu furia ta. Ești în fierbere, dar dacă nu te calmezi ai putea exploda la persoana nepotrivită, la momentul nepotrivit. Ce nu ești în stare să schimbi în interiorul tău și cum poți avea o nouă abordare a acestor probleme?

Fii creativ în rezolvarea problemelor pe care ți-e prea frică să le discuți. Credeți în ceea ce este corect, așa că asigurați-vă că modul în care vă trăiți viața încă se aliniază cu busola dvs. morală. Nu vă puneți în pericol virtutea pentru nimic în lume. Nu merită să te pierzi pe tine însuț.

 

Vărsător 


Vărsătorule, mărșăluiești în ritmul tobei tale, dar luna aceasta descoperi că și alții îți urmează calea. Intri într-un rol de lider și este timpul să accepți acest lucru. Ești un individ și ești extrem de rar; care sunt calități excelente la un lider înnăscut.

Nu te feri de atenția și de tracțiunea pe care o creezi. Acceptați-o și recunoașteți că puteți contribui la a face diferența. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că nimeni nu merită să fie subestimat. Așteaptă-te la cel mai rău scenariu și fii surprins când universul îți arată ceva bun.

 

Pești


Pești, dacă ți-ai depășit cercul, este în regulă. Nu sunteți o persoană rea pentru că evoluați într-unul nou. Această lună ar trebui să te inspire să găsești mai mulți oameni care gândesc ca tine, care sunt inspirați de aceleași lucruri care te mișcă.

Nu trebuie să aveți un cerc masiv și să fiți venerat de toți, este în regulă să vă păstrați grupul strâns și să fiți selectiv. Mulțimea poate fi mai liniștită decât o gașcă. Fiți susținută de oameni care vă iubesc, nu vă privesc ca pe un confort sau o persoană constantă în viața lor. Sunteți mult mai mult decât atât.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel