Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Banii vin grămadă pentru o zodie. Cheltuieli nenumărate, zilele acestea

 S K , pixabay
Descriere foto: S K , pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni pentru săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie. Zodia care va avea mulți bani de cheltuit, zilele acestea.

Pe 4 decembrie, ultima eclipsă din 2021

 

"Pe 4 decembrie, avem ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător. O zi bună pentru intenții, dar sextilul cu Saturn ne cere cumpătare sau mai bine zis maturitate. Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră. Indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi", precizează astrologul Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 dec 2021, 21:03 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience