Horoscop 9 martie 2024. Daniela Simulescu: Vei observa că viața se schimbă

Data publicării:
Fotografie de la J carter: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/logodit-logodita-fata-frumoasa-estompare-254069/
Descriere foto: Fotografie de la J carter: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/logodit-logodita-fata-frumoasa-estompare-254069/

Daniela Simulescu vine cu vești bune pentru o zodie astăzi, 9 martie 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a venit cu horoscopul zilei de 9 martie 2024. E a spus că Berbecii trebuie să stea departe de excesul de zel. De fapt, ar trebui să se protejeze de orice factori care îi pot deranja. 

În privința Taurilor este bine să nu încerce să schimbe pe nimeni! „Tot ce poți face tu este să abandonezi imediat oamenii stresanți și conflictuali”, a zis Daniela Simulescu.

 

„Îți va fi destul de greu să planifici ceva. Și chiar dacă o vei face, viața te va surprinde. Încearcă să asculți și variantele celorlalți”, este previziunea pentru Gemeni.

Veștile bune sunt pentru nativii din Rac: Dacă vei reuși să transformi speranța în încredere, vei observa că viața se schimbă. O nouă atitudine te va ajuta enorm. 

 

„Dacă te compari tot timpul cu oameni bazându-te doar pe partea vizibilă și poate superficială, vei avea mult de suferit”, a zis Daniela Simulescu despre nativii din zodia Leu.

Fecioara trebuie să fie atentă pentru că treburile gospodărești îi dau mari bătăi de cap. „Ar fi bine să stabilești încă din prima parte a zilei cine ce are de făcut”, a zis astrologul.

 

„Nu îți încărca programul zilei. Pune pe primul loc relaxarea! Dacă unii apropiați te roagă să faci ceva pentru ei, fii mai egoist!”, este sfătuită Balanța.

 

„Astrele îți recomandă să te consulți cu partenerul de viață cât mai des cu putință. Acesta te va ajuta să rămâi echilibrat”, a zis astrologul despre Scorpion.

Săgetător:

„Va fi nevoie să fii mai înțelegător cu unii membri ai familiei. Nu este momentul să te cerți sau să te superi pe ei”, a mai zis Daniela Simulescu.

Capricorn:

„Cu răbdarea treci și marea! Încearcă să nu te gândești prea mult la lucrurile care nu merg. Că oricum nu te ajută cu nimic”, a mai spus Daniela Simulescu.

Vărsătorii sunt sfătuiți să se preocupe și de dorințele proprii: „Să îți cumperi ceva ce îți place sau să mănânci ceva diferit și delicios!”

Cât despre Pești, Daniela Simulescu a zis: „Ai nevoie de prospețime. Nu contează în ce domeniu. Pur și simplu trebuie să schimbi ceva în rutina zilnică”.

 

VEZI ȘI: Lună Nouă în Pești, pe 10 martie 2024. Daniela Simulescu a dezvăluit cum ne influențează acest fenomen:

https://www.spectacola.ro/luna-noua-in-pesti-pe-10-martie-2024-daniela-simulescu-a-dezvaluit-cum-ne-influenteaza-acest-fenomen_37393.html

 

VEZI ȘI: Mercur intră în Berbec, pe 10 martie 2024. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii:

 

https://www.spectacola.ro/horoscop-cu-daniela-simulescu-zodiile-care-vor-fi-cele-mai-afectate-de-intrarea-lui-mercur-in-berbec-pe-10-martie-2024_37366.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel