Mercur intră în Berbec, pe 10 martie 2024. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Pe 10 martie 2024, Mercur intră în zodia Berbec. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a explicat cu ce schimbări și conștientizări vine intrarea lui Mercur în zodia Berbec, pe 10 martie 2024. Astrologul a precizat că Mercur va sta două luni în această zodie și vine cu dorința de a lupta, de a depăși orice obstacol, dar și de a avea mai mult curaj și încredere. 

„Tranzitul dintre Mercur și Berbec se va întâmpla între 10 martie și 15 mai. Mercur stă cam o lună într-un semn, dar de data aceasta va sta două luni, pentru că va și retrograda în acest semn. Avem de-a face cu planeta care ține de comunicare, de minte de voce, dar și de tot ce înseamnă mișcarea de proximitate, adică de transport. Semnul Berbecului este primul semn al zodiacului, este cel  care ne aduce primăvara, este cel care ne aduce, din nou, viața, prospețime, noutate, dar ne aduce și grabă, ne aduce și furie și competiție și foarte multă dorință de a lupta, dorința de a depăși de fiecare dată, dar și curaj și încredere. Când Mercur intră în primul semn, avem de a face cu un copil care spune primele cuvinte, astfel că, cu Mercur în Berbec, nu mai stăm să procesăm, să gândim, așa că spunem imediat ce gândim, facem declarații. Vine o perioadă în care nu prea o să ne abținem, în momentul în care trebuie să comunicăm”, a spus Daniela Simulescu. 

Zodiile care vor fi cele mai afectate de intrarea lui Mercur în Berbec, pe 10 martie 2024

Potrivit astrologului cele mai afectate zodii de intrarea lui Mercur în Berbec, pe 10 martie 2024, vor fi Racul, Berbecul, Balanța și Capricornul. 

„Cu Mercur în Berbec avem și multă furie, frustrare de la a face reproșuri, de la a spune ce are pe suflet,  ce îl deranjează și de a pune limite. S-ar putea să vină o perioadă pe care o putem folosi în beneficiul  nostru, dar care s-ar putea să aducă și niște repercursiuni, pentru că nouă ni se va părea  că spunem lucrurile așa cum trebuie spuse, ceilalți se vor simți ofensați și nu o să înțelegem de ce comunică altfel cu noi și de ce se poartă diferit. Mercur în Berbec îi va influența mai mult pe cei care au marcaj cardinal. Vorbim de Rac, Balanță, Capricorn și Berbec. Dacă te știi în astrogramă cu aceste energii vei comunica, vei vorbi, vei avea un exces de zen în această zonă și vei fi foarte nerăbdător. Vine o perioadă bună, dar tot voi s-ar putea să vă plimbați de la un capăt la altul și să nu știți ce faceți. 

Cum intră în Berbec, Mercur face sixtilul cu Pluto din Vărsător, astfel că prinde mai multă putere de a spune lucrurile cu persuasiune, cu putere de convingere. Pe 19 martie, Mercur face o conjuncție cu Nodul Nor. Evenimentele care se produc aici nu aduc cine știe ce, dar se vor duce niște negocieri, dar nu cum au așteptat nici unii, nici alții. Pe 20 martie, Mercur în Berbec face prima conjuncție cu Chiron. Acest aspect poate fi tradus ca vorbe care dor. Chiron aduce tot timpul o formă de durere, o formă de neacceptare, o formă de respingere. S-ar putea ca vocea noastră interioară să ne facă mult rău, să ne vorbim așa cum ne-au vorbit, în copilărie, oameni care ne-au respins și ne-au abandonat. Aveți foarte mare grijă ce vă spuneți vouă, în primul rând. 

Pe 2 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Berbecului și aduce multă furie, multe încurcături, decidem ceva, o luăm de la capăt.  Pe 12 aprilie, Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele. Întotdeauna, în timpul unei retrogradări, întâlnirea planetei respective cu Soarele creează un soi de orbire, se numește că este un Mercur ars. Este ca și cum aici luăm decizii, dar nu după ce își dorește mintea noastră. La nivel mondial ar putea să apară foarte multe încurcături: declarații ale conducătorilor, tot ce înseamnă tehnologie, posibile accidente, furie multă, declarații care s-ar putea să provoace situații greu de controlat.

Pe 15 aprilie, de data acesta, Mercur Retrograd face conjuncția cu Chiron. Pe data de 19 aprilie, Mercur retrograd se întâlnește cu Venus și începem să facem și lucruri frumoase. Ziua aceasta este perfectă pentru a vă declara sentimentele, pentru a vă împărtăși sentimentele. Pe 25 aprilie, Mercur își oprește retrogradarea, dar efectele retrogradării durează până pe 15 mai, când Mercur intră în Taur. După ce își oprește retrogradarea, pe 7 mai, Mercur mai face o dată conjuncția cu Chiron. Aici ne dăm seama că doare, că ne chinuim cam mult și ne dăm seama că trebuie să fim mai blânzi”, a spus Daniela Simulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel