Lună Nouă în Pești, pe 10 martie 2024. Daniela Simulescu a dezvăluit cum ne influențează acest fenomen

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Pe 10 martie vom avea o Lună Nouă în Pești. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit cum ne influențează acest fenomen.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a precizat că această Lună Nouă în pești beneficiază de niște aspecte, unele care s-ar putea să ne convină, altele care s-ar putea să nu ne convină. Din punct de vedere al astrologiei, aceste aspecte sunt ofertante și suculente.

„Soarele și Luna sunt în Pești. Arhetipul Peștilor este ultimul semn al zodiacului, cel care dizolvă tot ce a fost înainte, cel care ne pregătește de venirea primăverii și cel care ne duce către o credință interioară foarte puternică, către creativitate, imaginație, inspirație, dar are și tendința de a ne băga în haos, confuzie, dezinformare și în a crede mai mult ce este în capul nostru decât ceea ce este real. 

Este un moment bun pentru puțină prospețime, dar în afară de acest sextil cu Uranus trebuie să știți că pe lângă soare și Lună sunt Saturn și Neptun. Soarele și Luna sunt între Saturn și Neptun. Trebuie să ne dăm seama ce este în capul nostru și ce este real. Între cele două există undeva o graniță. Nu trebuie să credem că ceea ce este în capul nostru este real. Trebuie să acceptăm că una este ceea ce sperăm, ceea ce ne imaginăm, ce ne dorim și alta este realitatea, de cele mai multe ori mai crudă, cruntă, neplăcut. Suntem obligați să ne maturizăm.

Dacă ești Pești sau ai multă energie de Pești în harta natală, aș putea spune că data de 10 martie ar putea să fie destul de memorabilă pentru tine sau cel puțin în jurul datei de 10 martie se pot lua decizii. Unii dintre voi veți lua decizii care să vă ajute să creșteți, alții veți lua decizii care vă fac să rămâneți puțin pe loc. Când Soarele și Luna sunt lângă Saturn nu avem de a face cu minunile sau cu speranța. Speranța este destul de păcătoasă. E doar să fie. Neînsoțită și de altceva s-ar putea să ne ducă într-o zonă a suferinței uriașă. De aceea, dacă vă știți cu mult marcaj de Pești în harta natală: Soare, Lună Mercur, Venus și Marte, e important să fiți blânzi cu voi, dar trebuie să știți că există și o altă parte pe care voi o respingeți în același semn.

Citește și: Horoscop, vineri, 8 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, când avem o Lună Nouă în Pești trebuie să avem mare grijă la sănătate, atât la partea fizică, cât și la cea mintală, dar și la durata unui doliu.

„Un alt laitmotiv al acestei Luni Noi se referă și la sănătate mintală, dar și la cea fizică. Problemele de sănătate nu apar neapărat că facem noi ceva. Ele vin cu noi. E un moment greu. Până ajungem să acceptăm problema respectivă trece timp, iar procesul este unul copleșitor de cele mai multe ori. Atunci când ne uităm în astrogramă e ca și cum se naște cineva atunci. Fiecare trece printr-un doliu diferit. Doliu are cele 5 etape, dar unii oameni se blochează într-o anumită etapă șii nu mai trăiesc. E cazul să începeți și voi să trăiți. Nu trebuie să vă mai sacrificați să vă uitați pe voi înșivă și să fiți duri cu voi.

Avem șanse să trecem peste un pas, avem un careu între Marte și Uranus, care ne arată că puțină instabilitate și haos din când în când nu strică. Dacă ai mult marcaj de Pești în hartă, deciziile pe care le iei în jurul datei de 10 martie pe moment s-ar putea să te întristeze, să-ți aducă o stare depresivă, dar pe parcurs îți dai seama că ai făcut cea mai bună alegere și din când în când puțin înseamnă mai mult”, a mai precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel