Horoscop 6 - 12 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 6 - 12 mai 2024.

Berbec

Este o perioadă foarte bună și foarte prosperă pentru ca acești nativi să-și pună toate planurile pe care le au în aplicare, mai ales cele financiare. Este o perioadă foarte bună în care ne putem gândi cum putem să avem resurse foarte bune să ne facem planuri pe termen lung, care să ne aducă și satisfacție, atât din punct de vedere personal, profesional, cât și material.

Taur

Nativii Taur sunt vedetele acestei săptămâni. Toate planetele îi încurajează să fie ei înșiși și să poată să se deschidă universului pentru a primi tot își doresc. Este o perioadă foarte bună, benefică pentru ei.

Gemeni

Nativii Gemeni se pregătesc, se odihnesc pentru tranzitul planetei Jupier în semnul lor, care va veni cât de curând și sunt focusați foarte mult pentru a se înțelege pe ei. Sunt departe de toată lumea și caută să se odihnească, să se adune puțin și să privească toate aceste lucruri care li se întâmplă într-un mod cât mai benefic cu putință.

Rac

Nativii Rac se întâlnesc cu prietenii. Pot fi prieteni vechi sau prieteni noi. Au nevoie de oameni alături cu care să poată să sărbătorească aceste resurse și câștiguri pe care le-au avut în ultima perioadă. Se simt foarte focusați pentru a-și face și planuri de viitor care să-i poată încuraja, să se adune și să poată să materializeze ceva la scară mare.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Leu

Nativii Leu sunt la locul de muncă foarte autoritari. Sunt cu foarte multe proiecte pe rol. Au nevoie să le fie recunoscută această autoritate la locul de muncă și foarte mulți pot schimba domeniul sau pot schimba ceva. 

Fecioară

Nativii Fecioară călătoresc foarte mult. Sunt prinși cu diverse strategii, sunt tot timpul focusați pe ceva nou, vor să facă acele demersuri și acte care să le poată da și o diplomă.

Balanță

Balanțele sunt deschise spre a câștiga bani, bani care vor veni și din alte activități, nu doar cele pe care le cunosc. Au nevoie să se poată reconfirma și confirma ca persoană în cadrul cuplului, deci au nevoie de intimitate și de o deschidere mult mai mare aici.

Scorpion

Nativii Scorpion au foarte multe proiecte și rezolvări împreună cu partenerii, iar alții doresc să se poată rupe, deci pot avea loc împăcări sau despărțiri. Este un tranzit foarte important. Mulți își pot schimba și locul de muncă pentru că nu se mai regăsesc.

Te-ar putea interesa și: Zodiacul primăverii cu gemenele Adina si Oana Timofte. Vin vești mari pentru câteva zodii: „Au șanse extraordinare să câștige bani”

Săgetător

Pentru nativii Săgetător este un tranzit foarte benefic pentru muncă și pentru tot ceea ce înseamnă vizibilitate, muncă grea. Poate unii chiar își schimbă jobul, domeniul de activitate și vor face altceva care le va face plăcere. Atenție și la domeniul medical!

Capricorn

Pentru nativii Capricorn este un tranzit important cu persoana iubită. Se pot îndrăgosti. Poate apărea un partener nou în viața acestor nativi și este foarte important să se reconfirme în cadrul cuplului și să-și stabilească valoarea alături de partener, de copii, de familie și pot începe proiecte creative care să-i aducă în față și să-i încurajeze să se dezvolte pe toate planurile.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt foarte deschiși spre familie, spre cei dragi. Pornesc împreună noi proiecte. Petrec mai mult timp cu familia. Se simt motivați. Unii chiar își găsesc locul după foarte multe încercări și au nevoie de intimitate și de un spațiu mult mai primitor.

Pești

Nativii Pești își pot cumpăra o mașină sau pot face acte pentru o mașină. Au nevoie de resurse pentru a se simți bine. Pot primi și cadouri, invitații.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel