Horoscop 21 iunie. Solstițiul de vară - cea mai „magică” zi pentru două dintre zodii: Ce trebuie să faceți în această zi

Horoscop, foto Pixabay / autor Mira Cosic
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay / autor Mira Cosic

Luni, 21 iunie 2021, va fi solstițiul de vară. Experții din domeniul numerologiei și astrologiei susțin că această zi simbolizează victoria luminii asupra întunericului. Ziua este considerată  cea mai „magică” zi din sezonul cad și este piatra de temelie pentru ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat pentru două dintre zodii.

„În ziua solstițiului de vară, toate cele patru elemente se unesc: apă, aer, foc și pământ”, spun astrologii. Acesta este momentul pentru deschiderea energiei puternice a Soarelui, care ne oferă oportunități deosebit de favorabile. Oamenii se pot vindeca atât spiritual cât și fizic în acest moment.

Cel mai important lucru este să intri în solstițiul de vară fără datorii. Trebuie să restituiții debitele dar  și să vă cereți datoriile de la cei împrumutați, dacă aceștia nu dau semne că urmează să facă asta.

Horoscop 21 iunie. Solstițiul de vară
 

În ziua solstițiului de vară, casa ar trebui să fie curățată, renovările finalizate, lucrurile inutile aruncate. Nu salvați ceea ce nu veți mai avea nevoie niciodată. Toate proiectele și planurile începute anterior trebuie finalizate până pe 21 iunie.

Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecul ia o decizie RADICALĂ și Fecioara dă LOVITURA

Și, cel mai important, nu vă lăsați pradă sentimentelor negative și furiei.

Astrologii consideră această zi un moment al schimbărilor și transformărilor radicale, un punct de neîntoarcere. Acesta este momentul în care oamenii sunt interesați în special de cunoaștere, de dragostea pentru lume, de dorința de a se bucura. 

Horoscop săptămânal, 20 - 26 iunie 2021. Schimbări majore după solstițiu de vară. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 21 iunie. Solstițiul de vară: Semnificația semnului Rac este grozav - este un simbol al rădăcinilor noastre, al părinților și al relațiilor cu ei, cu familia noastră. În ziua solstițiului de vară, care trece sub acest semn, este important să găsiți un limbaj comun cu rudele mai în vârstă, pentru a stabili armonia în gânduri, simțiri și liniște sufletească.

Jupiter retrograd: 20 iunie - 18 octombrie 2021. Trezirea la realitate. Cum sunt afectate zodiile


Horoscop 21 iunie, previziuni pentru toate zodiile în ziua solstițiului de vară
 

Berbec, iritarea te poate împinge să faci lucruri neașteptate, iar consecințele acestor acțiuni vor fi și mai neașteptate.

Taur, stăpânirea de sine se poate schimba, mai ales dacă ați acumulat resentimente pentru o perioadă lungă de timp.

Gemeni, s-ar putea să fiți implicat într-un conflict la care nu plănuiați deloc să luați parte.

Citește continuarea pe Știri Diaspora.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 20 iun 2021, 18:16 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience