Horoscop rune 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecul ia o decizie RADICALĂ și Fecioara dă LOVITURA

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 21-27 iunie 2021 pentru fiecare zodie.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează. 

 

 

Berbec

Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Va acţiona foarte hotărât şi bine în una dintre cele două oportunităţi. Dar cum Berbecul le vrea pe toate, s-ar putea să le vrea pe ambele. O acţiune asupra casei sau locului de muncă.


 Taur

Taurul, care nu a primit niciodată o gratificaţie, o bonificaţie, de data asta a primit Vunjo. Toţi Taurii, sunteţi într-o săptămână de vis.


Gemeni

Încă nu a trecut perioada nasoală pentru Gemeni, durează cam trei săptămâni, aproape o lună au avut probe de încercări. Săptămâna următoare sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Să aibă grijă cum acţionează, unde duc banii, ce fac, ce mănâncă, cu cine discută, ce decizii iau pentru că sunt în postura de a greşi.


 Rac

Racii îşi consolidează poziţia. În familie, la muncă. Dacă nu îşi mobilizează toate forţele, rămâne undeva aşa în suspans. Deci, trebuie să fie mai hotărâţi, să pună punctul pe i.


 Leu

Fertilitate şi belşug pentru Leu. Peste puţin timp, visele vi se vor împlini. Deie Domnul ca Leul să aibă împlinirea tuturor viselor.


 Fecioară

Vezi da lovitura şi se produce un salt rapid calitativ în existenţa voastră. Au auzit Fecioarele aşa ceva până acum? Niciodată. Şi ele au avut de tras şi au avut incertitudini şi iată că acum se întâmplă.


 Balanţă

Balanţa e în a doua săptămână în care uraganul persistă. Încă nu s-a potolit. Balanţa e tot agitată, dar încă nu şi-a învăţat lecţia. Rămâneţi calmi că totul se rezolvă.


Scorpion

Daţi la o parte toate grijile legate de trecut. Lăsaţi problemele în urmă, lăsaţi necazurile în urmă. Pregătiţi-vă pentru o săptămână mult mai bună.


Săgetător

Foarte curând veţi afla un adevăr important cu marcaj asupra vieţii sau care îţi poate schimba viaţa. Înseamnă că Săgetătorii nu şi-au rezolvat încă această problemă. Vedeţi unde nu aţi încheiat.

 

 Capricorn

Pentru Capricorn e identică postura cu săptămâna precedentă! Mică bătălie, fiţi calmi şi se rezolvă tot.

 

Vărsător

Vărsătorii găsesc răspunsuri la toate problemele care îi frământă numai acceptând să facă un consiliu de familie. Discutaţi şi rezolvarea problemelor e aici.


Peşti

Atenţie, schimbaţi macazul! E cazul să abordaţi altfel problemele care vă interesează pentru săptămâna viitoare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel