Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 18 - 24  martie 2024. 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, ce ne așteaptă în săptămâna următoare. 

 

Berbec

Are o protecție foarte puternică, intervine divinitatea și protecția din partea unei persoane cu o poziție socială sau marcantă. Fiți încrezători și acționați cum vreți voi, pentru că sunteți pe calea cea bună. 

Taur

Totul este un sens benefic al tuturor lucrurilor care vă înconjoară. Aveți libertate de acțiune și vă veți salva chiar într-o situație dificilă în care voi ați spus lucruri mai grele. Întoarcerea unei persoane dragi vă va aduce o mare bucurie. O săptămână cu multe reușite. 

Citește și: Care sunt zodiile obsedate de control. Mihai Voropchievici: „Pentru liniștea voastră, evitați-le”

Gemeni

Au o săptămână în care pot fi trădați, abandonați de cineva din jur și intrați într-o situație din care nu puteți ieși sau nu puteți face mare lucru pe moment. Părăsiți acea persoană care v-a trădat, pentru că nu va fi niciodată prieten.

Rac

Sunteți foarte rapizi în acțiune și veți avea parte de multe deplasări, cu schimbări de situații benefice, iar șansa va fi de partea voastră în tot ce întreprindeți. 

Leu

Pentru cei fără angajamente, veți cunoaște pe cineva. Dați dovadă de energie, vă lansați în discuții, iar o veche relație se poate relua, cu condiția să ieșiți din pasivitatea pe care vreți să o aveți săptămâna viitoare și să nu fiți deranjați. 

VEZI și: Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Fecioară

Au forță activă, au dinamism, iar totalizând aceste calități, vă veți duce spre reușită. Există și o șansă pentru cei fără prea multe obligații, deoarece forța magnetică, fizică și de atracție e la cote superioare.

Balanță

E o săptămână bună pentru cele care nu au copii, bucurați-vă de dragoste, de partener, dezvăluiți-le unele secrete. 

Scorpion

Se anunță sfârșitul unei situații pe care voi nu ați putut să o controlați, pentru că acest lucru implica o transformare în modul de abordare a acesteia. Dacă ați fost prea buni și n-ați obținut rezultate benefice, arătați că Scorpionul mai are și un ac în vârful cozii. Dacă faceți asta în profunzime, veți trăi o renaștere și scăpați de toate angoasele.

Săgetător

Vă afirmați, aveți reușite, fericire, vi se recunosc meritele, clarificați orice situație pe care ați avut-o, dați dovadă de vitalitate, cei care au o aplicație pentru arte, trebuie să faceți ceva creativ, pentru că aceasta va fi la cote superioare. Pentru cei singuri, la orizont e marea dragoste. 

Capricorn

Veți începe o nouă acțiune, o activitate profesională, care va avea în final reușită și o situație financiară pozitivă.

Vărsător

Intră într-o săptămână de ambiguitate, de ezitare, de dualitate, tendința de a face o alegere, dar undeva pasivitatea nu vă lasă să acționați. Dacă vreți să aveți reușită, trebuie să reflectați înainte de a acționa.

Pești

Călătorii, sunteți stăpâni pe situații, aveți controlul asupra lucrurilor din jurul vostru, înaintați încet, dar în siguranță. Succes, reușită și un contract semnat, dacă apare. O întâlnire frumoasă pentru cei fără obligații, care vă dă o energie nouă.

Citește și: Ritualul pe care trebuie să-l respecți pe 20 martie pentru bani și sănătate. Minerva: „Nu aveți nimic de pierdut, la mine a mers”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel