Care sunt zodiile obsedate de control. Mihai Voropchievici: „Pentru liniștea voastră, evitați-le”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt semnele zodiacale care vor să dețină mereu controlul absolut.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt zodiile care sunt obsedate pentru control.

„Pentru liniștea voastră, evitați-le, treceți pe lângă ei, salutați-i, dar nu intrați în amănunte”, spune Mihai Voropchievici.

Leu

Nu uită niciodată că sunt regii junglei și au mereu grijă să le reamintească și celorlalți, în special celor care le stau în cale. La locul de muncă, este mereu șef, în viața privată, trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt, le pace să li se ceară sfatul, dar și să fie ascultați. 

Scorpion

Din cauza geloziei sale, tinde să fie obsedat de control. Nu se lasă influențat de cei din jur, pentru că nu vrea să-i lase pe alții să-i controleze viața. Dacă vă căsătoriți cu un Scorpion, va trebui să-i acceptați crizele de gelozie și să luați deciziile de comun acord, iar atunci liniștea va fi asigurată. Nu faceți nimic fără să vă consultați cu el, dacă vreți să aveți o căsnicie liniștită.

Pești

Ei chiar sunt obsedați să-i controleze pe cei din jur, le place să dea ordine mereu, să fie șefii tuturor, și fac asta fără să se implice emoțional. Dacă s-ar implica și emoțional, la un refuz ți-ai găsit un dușman pe viață. Sunt momente când ajung să-i manipuleze pe cei din jur, doar pentru a-și atinge scopurile. Când vine vorba de relațiile amoroase, vor în permanență să-și domine partenerul, asta e condiția lor. 

Fecioară

Vor să controleze tot timpul, pentru că sunt convinse că au mereu dreptate și că ideile lor sunt perfecte, de cele mai multe ori iau decizii greșite, dar nimeni nu le atrage atenția și nici ei nu recunosc asta. Ele doar s-ar enerva dacă le-ai atrage atenția și ar porni discuții aprinse cu tine, nu-și păstrează calmul și sunt foarte colerice.

Balanță

Când simt că cineva le-ar putea strica echilibrul, confortul, preiau controlul. Te-ai amestecat în viața unei Balanțe, vrei să le scoți dintr-o stare de bine, atunci acționează. Din fericire, se spune că vor să fie stăpâne pe propria viață, nu pe a altora. Când cineva îi strică lucrurile, explodează, nu vrea ca cineva să intre să-i strice starea de confort. Are o ordine și o planificare stabilită într-un haos extraordinar. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel