Horoscop 17 martie 2024. Daniela Simulescu: Cei singuri pot întâlni persoane fermecătoare, dar nu foarte serioase. Cei care sunt deja într-o relație vor avea parte de clipe mai speciale

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a prezentat horoscopul zilei de duminică, 17 martie 2024.

 

 

Berbec

Astrele te invită să îți rezervi timp pentru introspecție și meditație. Poate le comunici și persoanelor dragi revelațiile tale. 

Taur

Nu este cea mai bună zi pentru a-ți face planuri serioase. Astrele îți recomandă să mai lași viața să se întâmple. 

Gemeni

Dacă lucrezi, pregătește-te! S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de unele încurcături. Dacă ești liber, vei avea o zi tare ciudată. 

Rac

Astrele te încurajează să te plimbi sau să porți discuți cu persoane mult mai deștepte ca tine. Vei învăța multe din ambele experiențe. 

Leu

Te vei simți tare debusolat. Mai ales în sfera financiară. De aceea, evită orice decizie din acest punct de vedere. Protejează-ți resursele!

Fecioară

Cei singuri pot întâlni persoane fermecătoare, dar nu foarte serioase. Cei care sunt deja într-o relație vor avea parte de clipe mai speciale. 

Balanță

Planificarea treburilor gospodărești îți va da bătăi de cap. După care, efectuarea lor, va presupune un efort imens. 

Scorpion

Poți alege să dedici timpul tău copiilor. Și dacă nu ai, astrele îți recomandă să fii ma drăgăstos și să te răsfeți. 

Săgetător

Familia îți ocupă tot timpul. Dar nici nu te poți plânge. Astfel, te simți util și apreciat. Poți face modificări în locuință. 

Capricorn

Cei dragi au nevoie să fie auziți, dar și ascultați. Iar tu te pricepi serios la asta! Astrele îți recomandă să ai grijă la drumuri. 

Vărsător

Nu ții cont de nicio avertizare! Pur și simplu îți pierzi controlul pe plan financiar. Vei face unele cheltuieli de pe urma cărora nu te vei alege cu nimic. 

Pești

Conjuncția Soare-Neptun este precum o armă cu două tăișuri. Beneficiezi de un grad sporit de inspirație, dar te lovești și de haos și confuzie, conform DC News

 

VEZI ȘI: Ada Maria Ileana, despre experiența de la Love Island, după ce a reprezentat România la „Miss World 2024”: Mi s-a frânt inima, dar am avut parte de sistemul meu de suport:

https://www.spectacola.ro/ada-maria-ileana-despre-experienta-de-la-love-island-dupa-ce-a-reprezentat-romania-la-miss-world-2024-mi-s-a-frant-inima-dar-am-avut-parte-de-sistemul-meu-de-suport_37649.html

 

VEZI ȘI: Părintele Pimen Vlad: Dacă faceți asta în Postul Paștelui, să vedeți câte minuni vin în viața voastră!:

https://www.spectacola.ro/parintele-pimen-vlad-daca-faceti-asta-in-postul-pastelui-sa-vedeti-cate-minuni-se-fac-in-viata-voastra_37619.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel