Ada Maria Ileana, despre experiența de la Love Island, după ce a reprezentat România la „Miss World 2024”: Mi s-a frânt inima, dar am avut parte de sistemul meu de suport

Data publicării:
EXCLUSIV

Ada Maria Ileana, reprezentanta României la „Miss World 2023”, este cunoscută oamenilor mai ales după emisiunea „Love Island România”, difuzată de Pro TV și Voyo.

Aceasta ne-a povestit cum i s-a părut experiența de acolo și ce provocări a întâmpinat. Potrivit Adei, deși emisiunea a lăsat-o cu „inima frântă”, i-a oferit prilejul de a-l cunoaște pe noul ei iubit.

 

2. -imagine fara descriere- (ada-maria-ileana-3_60069100.jpg)

 

„A fost o experiență foarte interesantă. Eu am acceptat-o ca pe o provocare personală. Foarte mulă lume mă întreabă cum de am ajuns acolo, doar că conceptul a fost tocmai acesta de a aduce pe ecrane niște oameni diferiți, niște personalități complexe, niște oameni realizați în carierele lor, cu ceva de spus. Majoritatea colegilor de acolo sunt niște persoane interesante, am avut inclusiv studente la medicină și, în general, altfel de oameni care se vedeau, în mod obișnuit, în asemenea gen de reality show.

Am fost atrasă și de echipa care era super profi, parte din ei lucrând inclusiv la Eurovision. Trebuie să recunosc că, în momentul în care am acceptat să mă duc la Love Island a fost și pentru că, într-adevăr, simțeam că am investit foarte mult timp pe plan profesional, în studiile mele și în cariera mea, neglijând partea asta personală. Tocmai de aceea, fiind singură de patru ani, mi s-a părut o oportunitate.

 

3. -imagine fara descriere- (ada-maria-ileana-4_87312200.jpg)

 

Experiența a fost una dificilă, nu pot să spun că a fost simplu, pentru că vorbim despre un concurs complicat. Practic, ești rupt de lume. Eu am stat acolo șase săptămâni și este greu pentru că atunci când conviețuiești cu mulți oameni există tensiuni. Eu sunt foarte fericită pentru că am reușit să rămân autentică. Am fost și cu inima deschisă, am fost și îndrăgostită, mi s-a frânt și inima, dar, din fericire, atunci când am ajuns acasă am avut parte de sistemul meu de suport.

Am avut familia alături de mine și acum sunt fericită. Sunt într-o relație, în prezent. Totul este bine și, de altfel, nici în relația în care sunt astăzi nu aș fi ajuns dacă nu eram la Love Island, pentru că tot prin acest prilej ne-am cunoscut”, a dezvăluit Ada Maria Ileana.

 

VEZI ȘI: Adevărata față a lui Cătălin Măruță. Mara Bănică rupe tăcerea:

https://www.spectacola.ro/adevarata-fata-a-lui-catalin-maruta--mara-banica-rupe-tacerea_37479.html

 

 

VEZI ȘI: Dieta lui Mircea Badea. Cum slăbești garantat:

https://www.spectacola.ro/dieta-lui-mircea-badea-cum-slabesti-garantat_37351.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Alexandru Negrici | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel