Horoscop 17 – 23 martie 2024. Alina Bădic: Nativii acestei zodii își vor vedea visul cu ochii

Data publicării:
ALINA BADIC HOROSCOP FECIOARĂ
Descriere foto: ALINA BADIC HOROSCOP FECIOARĂ

Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 martie 2024.

 

Veștile sunt foarte bune pentru zodia Fecioară.

 

„Avem o invitație pentru Fecioare de a regăsi drumul către ceva ce au învățat în tinerețe sau în adolescență. Fecioarele încep să descopere lucruri în care au crezut cândva.

 

Pe de altă parte, Fecioarele sunt foarte interesate de achiziții de forță. Vor să-și cumpere fie o casă, fie un teren. Vor să cumpere ceva care să reprezinte un potențial financiar. Este vorba și de un interes care nu vine chiar la întâmplare. Este un interes financiar care are totuși o semnificație mai ales pentru persoanele apropiate lor.

 

Este ceva care fie le dă încredere în ei, fie este ceva ce și-au refuzat la un moment dat și acum poate vine într-o variantă în care în sfârșit reușesc ceva ce altădată nu au putut sau nu și-au permis. Este un entuziasm pe care eu l-aș încuraja, acela de a cumpăra ceva care lor le aduce bucurie și le dă încredere în ei”, a zis astrologul Alina Bădic. 

 

„Când faci o achiziție care ție îți aduce o liniște sufletească deosebită, îți dă mai multă încredere, îți aduce un vis la lumină... nu este ceva negativ. Ca atare, Fecioarele au acum o dorință de a realiza lucruri pe care și le-au dorit în tinerețe. Este vorba despre o investiție mai semnificativă. Trebuie să vă puneți la bătaie foarte multe relații. Trebuie să ieșiți la înaintare. Trebuie să vă aduceți în jur persoane în care aveți încredere cu adevărat. Puteți face astfel încât să vă vedeți un vis cu ochii. Vom vedea foarte mulți nativi Fecioară care își vor vedea un vis cu ochii în această perioadă și pot face achiziții de mare calibru”, a mai zis astrologul la B1 TV.

 

 

VEZI ȘI: Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura:

https://www.spectacola.ro/horoscop-alina-badic-17-23-martie-2024-zodia-care-va-da-lovitura_37647.html

 

 

VEZI ȘI: Monica Tatoiu - Mara Bănică, scandal uriaș: M-ai chemat să spun adevărul? / Cum să ziceți așa ceva? - video:

https://www.spectacola.ro/monica-tatoiu-mara-banica-scandal-urias-m-ai-chemat-sa-spun-adevarul-cum-sa-ziceti-asa-ceva-video_37663.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel