Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 martie 2024.

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Pentru nativii din Berbec, astrologul Alina Bădic a zis că sunt aspecte care se aglomerează pe casa a XII-a!

 

„Vi se dă un mesaj, un marcaj de care vă puteți lega și care are o legătură foarte, foarte puternică și cu ultima existență”, a zis Alina Bădic care a mai spus că este o perioadă încărcată și de astfel de semnificații, așa „s-ar putea să ni se plătească polițe și din ultimele încarnări. Ca atare, mare atenție! Nu vă tulburați, nu judecați lucrurile, pentru că nu se referă doar la păcatele sau doar la greșelile din actuala existență! Suntem foarte conectați și cu ceea ce s-a întâmplat în ultimele noastre existențe”.

 

2. -imagine fara descriere- (alina-badic-horoscop-3_84956200.jpg)

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Cât despre nativii din Taur, Alina Bădic a zis:

 

„Aveți un sistem nervos foarte surescitat în această perioadă. Sunteți foarte agitați și este o perioadă de nervozitate consistentă. Aveți nevoie de o vacanță, aveți nevoie de foarte multă relaxare, aveți nevoie de persoane cu care să vă descărcați sufletul, să vorbiți despre problemele dumneavoastră sufletești. Pe de altă parte, aveți și o mare șansă de a vă reconecta cu puritatea voastră sufletească”.

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Cât despre Gemeni, aflăm că:

 

„Foarte multă agitație interioară! Uranus și Jupiter vorbesc despre un soi de agitație interioară, despre o surescitare a sistemului nervos, despre faptul că universul ne dă tot felul de motive de agitație. Pe de altă parte, vă asociați cu persoane în care credeți și care vă pot oferi ajutorul. Aveți patru planete pe casa carierei și sunteți foarte bine orientați din punct de vedere profesional!”

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - La nativii din zodia Rac, lucrurile stau astfel:

 

„Este o perioadă în care există foarte multă varietate relațională! Este vorba despre multe persoane care, pe undeva, au un rol în viața voastră. Astrele vorbesc despre o componentă destul de specială în ceea ce privește relația cu prietenii. Veți simți nevoia să fiți înțeleși, să înțelegeți la rândul vostru. Este o perioadă în care este bine totuși să facem o selecție, dar selecția nu trebuie să se rezume la pretențiile pe care le avem de la ceilalți”.

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Cât despre Leu, Alina Bădic a zis:

 

„O lecție de destin foarte puternică! Este vorba despre o descărcare tipică de karmă pe iubire – iubire nu înseamnă neapărat partenerul de viață, ci persoane la care ținem și care se confruntă cu destine destul de dure. Vă găsiți într-o ipostază în care persoane dragi vouă pot avea destine mai dure, încărcate de karmă. Trebuie să vă înarmați cu foarte multă tenacitate, cu foarte multă putere de a înțelege sugestiile universului”.

 

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - La Balanță, lucrurile se prezintă astfel:

 

„O invitație foarte clară de a intra pe destin, dar prin foarte multă muncă! Astrele vorbesc despre parteneriate destul de provocatoare, într-o variantă în care faceți un oarecare efort să vă asociați cu aceste persoane. Sunteți într-un con de creativitate foarte specială, în care fie vi se arată cu adevărat potențialul, fie apare o persoană care vă remarcă drept omul potrivit la locul potrivit”.

 

 

3. -imagine fara descriere- (alina-badic-horoscop-17-martie-2024_35030000.jpg)

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Cât despre Scorpion, aflăm că:

 

„Foarte puternică și foarte intensa opoziția cu Jupiter și cu Uranus pe semn opus! Este un moment în care experimentați tot felul de relaționări care vin cu mesaje tot mai speciale. Conjuncția Soare-Neptun cu Soarele pe ultimul grad în semnul Peștilor are un mesaj special pentru voi și veți înțelege un lucru exact acolo unde nu ați înțeles în ultima perioadă – în funcție, bineînțeles, și de astrograma personală”

 

VEZI ȘI: Horoscop 17 – 23 martie 2024. Alina Bădic: Nativii acestei zodii își vor vedea visul cu ochii

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - La Săgetător, lucrurile stau astfel:

 

„Este o perioadă în care vin foarte multe propuneri, iar unele dintre ele sunt imposibil de refuzat. Astrele vorbesc despre comunicare la un nivel foarte serios, la un nivel înalt, cu persoane pe care le cunoașteți care reprezintă ceva pentru dumneavoastră. Vom vedea nativi Săgetător care încep să aibă încredere în oameni în care nici măcar nu se gândeau că ar fi putut să aibă încredere”.

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - La Capricorn, trebuie să știți că:

 

„Ați obținut o poziție foarte bună pe un piedestal acolo unde ați avut o serie de ambiții în ultima perioadă, ambiții pentru care ați muncit din greu. Poate fi vorba și despre aspecte din zona spirituală, nu neapărat profesionale. Vom vedea foarte mulți nativi Capricorn care măcar într-un domeniu pot avea pretenția să fie cu adevărat recompensați”.

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Nativii din Vărsător trebuie se afle că:

 

„Pluto și Marte în semnul vostru aduc o anumită intensitate a trăirilor, patimă, pasiune, interacțiune cu persoane care pot pe undeva să vă sfideze, sunteți ca într-un buncăr în care este foarte greu să vă perturbe cineva. Foarte mulți nativi Vărsător sau oameni cu tipar de Vărsător și-au creat o zonă în care sunt protejați de energii, de persoane, și e foarte greu să le tulburi liniștea sufletească”.

 

4. -imagine fara descriere- (alina-badic-horoscop_78481700.jpg)

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Pentru nativii din Pești, previziunile sunt așa:

 

„Practic în prezent nu aveți alt mod de abordare a vieții decât unul extrem de serios. Tot ceea ce vă înconjoară este abordat cu foarte multă seriozitate, de parcă nici nu concepeți altfel. Poate fi puțin obositor pentru cei din jur, dar pentru voi este singura cale de urmat în acest moment – și se va dovedi foarte utilă în viitor”, a conchis Alina Bădic conform B1 TV în emisiunea sa „360 grade”.

 

17 – 23 martie 2024 Horoscop - Despre zodia Fecioară, dar și despre previziunile complete, vă invităm să dați click aici:

 

 

 

 

VEZI ȘI: Postul Paștelui. Părintele Pimen Vlad, despre greșeala pe care o fac unii oameni când mănâncă: Așa îți scurtezi viața:

https://www.spectacola.ro/postul-pastelui-parintele-pimen-vlad-despre-greseala-pe-care-o-fac-unii-oameni-cand-mananca-asa-iti-scurtezi-viata_37514.html

 

VEZI ȘI: Vlad Ciurea: Secretul celor 3 S pentru o viață sănătoasă / video

https://www.spectacola.ro/vlad-ciurea-secretul-celor-3-s-pentru-o-viata-sanatoasa-video_37412.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel