Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri
Descriere foto: Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Venus Cazimi poate să anunțe beneficii, daruri, spor sau bani. Alegeți bobul de neghină pentru că altfel nu aveți cum să atrageți partea pozitivă. Odată ales, se spune că trebuie să vă meargă bine. Dragoste: tensiuni în paradis, la unii cutremure existențiale, la figurat și la propriu.

Taur

Venus Cazimi este cu dedicație pentru adevărații romantici ai zodiei. Pornim de la artiști până la cei care știu să respecte cu adevărat ce înseamnă iubirea, ca sentiment înălțător, fidelitatea, tot ce are mai bun Venus Cazimi. Exclus adulterinii sau cei care umblă cu ocaua mică sau cioara vopsită pe zona de carieră și de bani.

Gemeni

Pozitiv, constructiv ca și energie benefică ce se va concentra pe sănătate și pe relația dvs profesională, la cei care lasă loc de bună ziua și nu la mitomani. Reversul medaliei există într-o astfel de situație, pentru că Venus Cazimi vine pe cea de-a 12a casă unde sunt dușmanii vizibili și invizibili.

Rac

Vești de la cineva drag sau de la o ființă dragă. Unii leagă noi prietenii benefice, constructive și de perspectivă.

Leu

Venus Cazimi țintește poziție socială privilegiată, recunoașterea meritelor, dar doar la cei care merită.

Fecioară

Opoziția Marte-Lilith și Neptun-Lilith vă vrea cu mare băgare de seamă. Cu un ochi să fiți la făină și cu altul la slănină, datorită dualității zodiei. Fecioarele raționale și cumpătate nu trăiesc așa, știu să își selecteze lucrurile în așa fel încât destinul să fie unic, constructiv și productiv.

Te-ar putea interesa și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna mai 2024. Vin vești grozave pentru multe zodii care vor face bani

Balanță

Romantica superioară a lui Venus, patronul Balanței, care este Cazimi în Taur trebuie să îi fie benefic în adevăratul sens al cuvântului. Va fi premiată dacă respectă iubirea unică, fidelă, constructivă și aspru taxată dacă se dă sau se dedă plăcerilor efemere.

Scorpion

Aventura trebuie să fie strict intelectuală, ci nu carnală. Venus se spune că e planeta romantismului, a muzelor din mitologie. Nu lupta cu morile de vânt pentru că vei consuma foarte multă energie și nu se știe dacă demersul tău va fi cel pe care îl anticipai sau pentru care luptai. Nu înecați destinul cu amănunte, că nu sunt pentru voi.

Săgetător

Munca este înălțătoare, câtă vreme puneți umărul și câtă vreme nu plasați sarcini către alții. Munca de echipă are alte coordonate, dar cei care încearcă să se fofileze nu sunt susținuți în săptămâna care vine. E bine să înțelegeți că Venus Cazimi poate să aducă anumite beneficii pentru cei care muncesc cu spor.

Capricorn

Tranzitele sunt într-o zonă bună, în sensul că veți fi cu ochii pe copii, cei care au, vă veți bucura de ei. Veți avea o atenție distributivă, trebuie să fiți ochii pe copii ca pe butelii! Venus Cazimi vine cu un plus de creativitate, de inspirație deloc de neglijat.

Vărsător

Casa și familia reprezintă plusul, totul săptămânii viitoare. Acolo este și credința și cei cu adevărat înțelepți vor știi să îmbine utilul cu plăcutul, adică să creeze un echilibru între casă și carieră.

Pești

Venus Cazimi susține comunicarea, relațiile cu rudele de gradul I și II, se discută ceva, puneți țara la cale. Unii pot avea anumite discuții și relaționări cu vecinii, care nu sunt de ici, de colo, sunt și ei importanți în anumite momente de viață. Prietenul la nevoie se cunoaște, dar și vecinul te poate ajuta cu ceva.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc. Marian Golea, previziuni pentru luna mai. Zodiile care vor face bani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel