Recunoașteți personajul? Este o cântăreață celebră din România

Data publicării:

Fetița din imagine s-a făcut extrem de remarcată în domeniul muzical, după ce s-a lansat în muzică printr-o colaborare inedită, cu un artist celebru.

Fetița din imagine s-a născut la data de 9 iunie, 1993, la Deva și este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Aceasta nu și-a dorit să devină cântăreață, ci s-a văzut întotdeauna să profeseze în domeniul sportiv, însă a cochetat cu muzică încă de mică, când cânta în corurile bisericești, acolo unde tatăl său este pastor. Nu făcea asta singură, ci împreună cu cei 10 frați ai ei, căci solista din imagine provine dintr-o familie foarte numeroasă. 

„La noi în biserică se cântă foarte mult. Am cântat și în corul de copii, am cântat foarte mult. Eu eram sora care s-a rătăcit și care nu mai cântă pentru Domnul. La penticostali, nu era privit ca un lucru bun ce făceam eu, pentru că eu în afară de biserică nu am cântat nicăieri în altă parte. În timp, au învățat să mă aprecieze, pentru că eu am rămas tot fata pe care o știau ei. Eu cânt doar despre dragoste, dar și despre Dumnezeu.

Tata nu a fost de acord ca eu să merg la Liceul Sportiv, pentru că el era foarte mândru de harul meu de a cânta și își dorea să studiez muzica. ”, a declarat artista, în cadrul unui podcast.

Te poate interesa și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV de la noi din țară

Nu și-a dorit să devină cântăreață

Celebritatea a cunoscut-o într-un moment extrem de neașteptat, în jurul vârstei de 21 de ani, când a descoperit-o un artist celebru de la noi din țară, care i-a propus o colaborare inedită. Piesa a devenit imediat hit, iar artista a fost pur și simplu propulsată în carieră.

„Eu nu mi-am dorit niciodată să fiu o cântăreață faimoasă, mă visam gimnastă. I-am spus tatălui meu că o să continui să cânt în Biserică doar cu vocea, dar fac sport. I-am spus că dacă mă dă la liceul de muzică o să chiulesc până o să mă exmatriculeze și nu a avut de ales. Am făcut sport de performanță foarte mulți ani.”, a mai dezvăluit fetița din imagine, în cadrul podcastului. 

 

Până să se bucure de succesul din ziua de astăzi, fetița din imagine a avut un parcurs profesional destul de greu. Aceasta a avut diferite locuri de muncă încă de la vârsta fragedă de 14 ani, pentru că își dorea să-și ajute părinții cu orice preț și să-și câștige proprii bani. 

„Am avut un drum foarte lung de parcurs până să ajung la muzică și la sport. Am lucrat în cimitir cu tati, de când m-am născut am fost o fire foarte independentă, pentru că vin și dintr-o familie cu mulți copii și nu puteam să mă duc să le cer bani părinților. Am început din cimitir, după care am fost femeie de serviciu la tipografia din Deva, aveam 14 ani atunci. De acolo am ajuns să lucrez la o terasă, însă nu am putut să fiu chelneriță, pentru că tata mi-a interzis să vând alcool și am ajuns tot femeie de serviciu. După am fost și bonă, ăsta a fost primul meu job din București. Abia după m-am întâlnit cu muzica. Ea m-a căutat, eu nu am făcut nimic.”, a mai declarat artista. 

Citește și: Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din țara noastră

După cum probabil v-ați dat seama deja, în fotografie este nimeni alta decât Lidia Buble!

„Cred că eram în grupa mare, la grădiniță, în această fotografie. Știi cu cine îmi spune toată lumea că semăn în poza asta? Cu Veronica. Eu n-am știut până de curând cine este Veronica, pentru că noi am crescut la Deva fără televizor.”, a mai spus Lidia Buble, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu. 

Te poate interesa și: Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel