Hidratarea, importantă în perioada răcelilor. Pautov, despre soluția sa: Este singura perioadă în care e chiar bine să îi dai

Data actualizării: | Data publicării:

Care este soluția cea mai bună pentru hidratarea copiilor atunci când sunt răciți. Apa este esențială pentru viață, iar menținerea unui nivel optim de hidratare este benefic pentru sănătate.

Deshidratarea severă poate avea un impact dramatic asupra omului, mai ales că acesta nu rezistă mai mult de 3-4 zile fără apă. 

”Apa este principalul constituent chimic al organismului uman. De aceea, Claude Bernard a denumit apa drept mediul intern al organismului, care oferă celulelor niște condiţii de viaţă mult mai bune decât le-ar putea oferi mediul extern.

Și, atunci când organismul pierde mai mult de 10-15% din apă, el moare”, a scris prof. dr. Adrian Restian, în ”Organismul uman: 70% apă și 90% informație”, articol publicat în revista Practica Medicală, în 2018.

Cum sezonul răcelilor și virozelor este departe de a se fi terminat, mulți dintre copii mai trec prin astfel de episoade, iar printre recomandările pe care le fac medicii, pediatrii și nu numai, se numără hidratarea celor mici pentru a trece cu mai multă ușurință de aceste afecțiuni. Citește mai multe pe dcmedical.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel