Helen Mirren, cinci sfaturi pentru o viață sănătoasă și fericită. Cum se menține în formă la 76 de ani

Data publicării:

Nu se poate nega faptul că Helen Mirren devine din ce în ce mai atrăgătoare odată cu vârsta. Vedeta în vârstă de 76 de ani a obținut Tripla Coroană a actoriei, a câștigat numeroase premii Oscar, Tony Awards, Emmy Awards și multe altele și, culmea, tocmai a defilat la Paris pentru show-ul L'Oreal.

Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, Mirren a dezvăluit ce face în spatele scenei pentru a obține imaginea impecabilă pe care o vedem în fața camerei de filmat. De la a face un antrenament de 12 minute și până la a profita de fiecare moment al vieții, actrița a împărtășit cele cinci sfaturi pentru a trăi cea mai sănătoasă și fericită versiune a ta.

Hrănește-ți corpul

 

Nu există o dietă universală, dar lui Mirren îi place să abordeze alimentația ca pe o oportunitate de a face ceea ce îi face corpul să se simtă cel mai bine.

"Preia controlul asupra dietei tale și găsește ceea ce te face să te simți bine", a declarat ea pentru Vogue. Și, deși recunoaște că nu tot ceea ce mănâncă este nutritiv, ea exemplifică importanța moderației. "Eu sunt prima la pește și cartofi prăjiți, dar ceea ce pui în corpul tău influențează modul în care te simți în legătură cu tine, așa că începe de acolo."

 

Fă puțină mișcare

 

Nu este nevoie să vă epuizați cardul de credit pentru un abonament scump la o sală de sport. Mirren iubește rutinele de exerciții de 12 minute ale femeilor din Forțele Aeriene Canadiene. Antrenamentele au fost populare încă de la începutul anilor 1960 și au fost concepute pentru a fi finalizate fără niciun echipament de gimnastică pentru piloții Royal Canadian Air Force care erau staționați în zone îndepărtate.

"Este un regim de exerciții care începe de la foarte jos și ușor, apoi, dacă îl urmezi mai avansat, poate deveni destul de dificil. Nu am trecut niciodată de al doilea nivel, dar este un mic program de exerciții frumos", a spus ea.

Și mai mult decât ce tip de antrenament practici, Mirren încurajează pur și simplu să faci ceva și să depășești orice obstacol din calea ta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)


"Nimic extrem, dar trebuie să o faci în fiecare zi. Acesta este un bun început, pentru că totul ține de preluarea controlului asupra ta", a spus ea. "Sunt incredibil de leneșă și dacă pot evita să o fac, o fac, dar din când în când mă trag înapoi și fac ceea ce știu că funcționează."


Profită de fiecare moment


Mirren ia viața de coarne și îi încurajează pe toți să încerce lucruri noi, să cunoască oameni noi și să experimenteze locuri noi. "Ar trebui să fii deschis la oportunități. Discutați cu oamenii și fiți cât mai deschiși posibil", a spus ea în interviu.

Iar atunci când viața se mișcă prea repede, lui Mirren îi place să își ia timp pentru a se asigura că trăiește pe deplin momentul. "Este o idee foarte bună, din când în când, să privești lumea ca un copil sau ca un străin și să fii martor al propriului tău mediu", a spus ea. "Imaginează-ți că îl vezi pentru prima dată și încearcă să experimentezi magia din el - pentru că există magie în fiecare mediu. Tot ceea ce trebuie este să fie văzut cu o privire nouă".

 

Fiți întotdeauna pregătiți

 

Nu suntem singurii care au apăsat de prea multe ori pe snooze. Chiar și Mirren recunoaște că uneori se ține puțin prea mult de ceas, dar faptul că este pregătită și planifică din timp o ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

Ea își aranjează ținutele cu o seară înainte, la fel ca noi toți! "De obicei, dacă trebuie să merg la o întâlnire sau dacă călătoresc sau am un interviu de susținut, îmi sortez hainele cu o seară înainte", a spus ea. "Înseamnă că, dacă sunt în panică dimineața, ceea ce mi se întâmplă adesea pentru că am întârziat, nu-mi fac griji cu privire la ceea ce voi purta."


Acceptă nesiguranța


Chiar și în calitate de actriță premiată, Mirren experimentează nesiguranțe. Potrivit vedetei, cheia adevăratei fericiri și a încrederii în sine este să nu te "simți paralizat de propriile nesiguranțe și să nu fii prea politicos și nu îți mi cere atâtea scuze în viață".

Mirren a dezvăluit că de-a lungul anilor a fost nesigură în privința obrajilor ei, simțind că sunt "prea dolofani" în fotografii. A petrecut ani de zile trăgându-i înăuntru atunci când fotografii făceau poze, până când și-a dat seama că nu putea zâmbi cum trebuie când făcea asta. În cele din urmă, ea a luptat în cele din urmă împotriva ezitărilor sale și a reușit să zâmbească pentru aparatul foto cu încredere.

"Am descoperit că, de fapt, este plăcut să zâmbești deschis și cu libertate", a spus ea. "Nu un zâmbet strâmt, ci unul mare".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel