Greutățile prin care a trecut Mirabela Dauer: „Nu aveam o felie de pâine”. S-a îmbolnăvit din cauza problemelor și stresului

Data publicării:
Mirabela Dauer/ captură video Youtube/ VREAU SĂ ȘTIU
Descriere foto: Mirabela Dauer/ captură video Youtube/ VREAU SĂ ȘTIU

Mirabela Dauer și-a deschis sufletul și a făcut mai multe confesiuni din viața personală.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din țara noastră, care s-a făcut remarcată din urmă cu mulți ani de zile pentru vocea specială, și a rămas până astăzi în atenția publicului larg. Cu toate acestea, chiar dacă este atât de admirată și de ascultată, artista spune că nu a fost ocolită nici de gurile rele, care adesea spuneau fel de fel de lucruri negative  despre ea. 

„Îți spun după ce terminăm ceva de lume.. Am simțit răutăți voite, pe față. Nu ar trebui să fie așa, fiecare are fileul lui, nici măcar nu au un venit, un câștig de pe urma răutăților. Nu mai spun ce pensie am, pentru că după pățesc cum a pățit și Maria Dragomiroiu, ea nu s-a văitat, a fost cinstită, sinceră. Mai ales că Mirabela vinde.”, a declarat Mirabela Dauer, în cadrul podcastului Vreau să știu, realizat de Cătălin Oprișan.

Te-ar putea interesa și: Situație fără precedent la Survivor All Stars. Jador a încălcat regulamentul concursului, lucru care-l poate descalifica din competiție

Greutățile din viața de artist

Chiar dacă acum se bucură de o situație materială bună, în anii 90, Mirabela Dauer spune că a trecut printr-o mare cumpănă. Nu doar ea a rămas fără spectacole, ci și alți colegi de breaslă. Însă, spre deosebire de alții care poate aveau o situație materială mai bună, artista spune că erau zile în care nu avea la propriu ce să pună pe masă. Chiar dacă și atunci se bucura de un nume răsunător, artista spune că nimeni din jurul său nu s-a oferit să o ajute, lucru care s-a întâmplat și în momentul în care s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate. 

„Eu m-am zbătut pentru că da, sursa mea de venit este ceea ce fac, pentru că nu am alte aptitudini, e singura motivație a mea de a trăi. În anii 90 ne-au îngropat, eu atunci nu aveam o felie de pâine. Mi s-a pus acum ceva timp o întrebare „În jurul tău nu erau oameni?”. Ba da, erau, dar au fugit, ca și acum 6 ani, când m-am îmbolnăvit și au fugit. Au crezut că nu mai ies. Eu am un atu, mă iubește Dumnezeu maxim.”, a continuat artista.

Citește și: Fiica Oanei Roman, extrem de afectată după moartea bunicii sale: „Am văzut-o că se clătina”. Marius Elisei, pus la zid de apropiații familiei

S-a îmbolnăvit din cauza stresului

Chiar dacă la exterior, nu s-a lăsat deloc afectată de aceste situații grele și a dat constant din coate pentru a ajunge în vârf, Mirabela Dauer spune că aceste lucruri și-au pus amprenta negativ asupra stării sale de sănătate. 

„La Revoluție nu ne chema nimeni, mulți colegi de-ai mei au clacat. Acum, la orice spectacol m-aș duce, e bătălie, umplu săli. N-am suferit atunci, eu nu sufăr. Toate s-au adunat, pentru am contactat niște boli, eu sufăr în mine.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Adevăratul motiv pentru care Jojo a dat blondul pe șaten: „A fost ciudat. Am fost blondă toată viața”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel