Fiica Oanei Roman, extrem de afectată după moartea bunicii sale: „Am văzut-o că se clătina”. Marius Elisei, pus la zid de apropiații familiei

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

După ce s-a aflat faptul că fiica Oanei Roman a avut nevoie de intervenția medicilor zilele trecute, o apropiată a familiei a făcut mai multe declarații pe seama acestui subiect.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de extrem de multe persoane care au cunoscut-o și au admirat-o pentru lucrurile minunate pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Aceasta a avut parte de o înmormântare de împărăteasă, după cum au spus diferite persoane care au participat la slujbă, iar ultimul drum i-a fost presărat doar de flori albe.

Cu toate acestea, unul dintre marii absenți de la acest eveniment trist a fost chiar Marius Elisei. Roxana Gabor Iliescu, care a participat la slujbă și a fost alături familiei la orice pas, spune că Isabela a fost extrem de afectată din cauza acestui lucru, fiind foarte firavă și slăbită în această perioadă cumplită.

„În aceste momente se vede educația. Domnul Petre Roman a făcut așa cum a știut că este mai bine, nu a fost la înmormântare, a trecut înainte, și-a adus omagiile și a plecat. Dacă ar fi venit la înmormântare, probabil că ar fi tras foarte mult atenția asupra lui. Am uitat de prezența tatălui Isabelei, dar la un moment dat, mă uitam la acest copil de 9 ani care o sprijinea din ochi pe mama sa. A înțeles că ea nu are rolul principal acolo, era efectiv ca un stâlp.

Energia a fost foarte puternică și am văzut-o pe Isabela că se clătina puțin. Mi-am dat seama că deși părea un adult, era un copil, care avea mai multă nevoie ca oricând ca în spate să fie tatăl ei, ea toată viața se va aștepta ca tatăl ei să fie eroul ei, dar el n-a venit.”, Roxana Gabor Iliescu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Catinca Roman, primele declarații după ce fiica ei, Calina, a fost criticată că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman: „A plâns două ore lângă sicriu”

Marius Elisei, pus la zid pentru acest gest

Astfel, în ciuda lucrurilor și problemelor care ar fi fost între ei, Roxana nu îi găsește nicio scuză bărbatului și nu poate justifica în niciun fel absența sa de la eveniment.

„În aceste momente, un băiat îți demonstrează bărbăția, în momentele în care nu îi este comod, își asumă și nu contează ce cuvinte și-ar putea auzi în spate. Este acolo în primul rând pentru copilul său, nu mai spun că a stat în casă cu Mioara. Nu pot să-l suspectez că nu-și iubește copilul, dar acum altceva e mai important pentru el. Vreau să-i spun ceva. La un moment dat, fetița umple acele goluri, dacă tatăl biologic nu există, umpli golurile și chiar dacă el apare, când e mai mare, nu prea are unde să te mai pună.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Gabriela Lucuțar, dezvăluiri cutremurătoare de la înmormântarea Mioarei Roman: „De asta am ales flori albe”

Ce spun apropiații familiei despre starea Isabelei

În cadrul aceleiași emisiuni, apropiații familiei au confirmat faptul că cea mică a cedat, într-adevăr, emoțional. Astfel, în spațiul public au apărut recent mai multe zvonuri potrivit cărora fetița ar fi avut nevoie chiar de intervenția medicilor.

„Este normal ca o fetiță de vârsta ei să cedeze după atâtea zile în care s-a stresat emoțional. Se vedea clar cât e afectată era la înmormântarea Mioarei Roman.”, au spus și surse din apropierea familiei, pentru aceeași emisiune. 

Te-ar putea interesa și: Adevăratul motiv pentru care Jojo a dat blondul pe șaten: „A fost ciudat. Am fost blondă toată viața”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel