Greșeala uriașă pe care o faci când folosești și gătești uleiul. Cel mai nesănătos ulei. Anca Ioniță: E nociv. Efect negativ asupra sănătății

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Greșeala uriașă pe care o faci când folosești și gătești uleiul. Ce efect are uleiul prăjit asupra sănătății. Care este cel mai sănătos ulei.

Greșeala uriașă pe care o faci când folosești și gătești uleiul. V-ați întrebat vreodată dacă uleiul de gătit ars este toxic? Consecințele încălzirii uleiurilor de gătit se extind mult dincolo de riscul imediat de arsuri prin împroșcarea uleiului fierbinte. Toate uleiurile pot rezista la diferite niveluri de căldură, dar supraîncălzirea poate provoca pericole legate de uleiul de gătit.

Totuși, dacă acest nivel este depășit, uleiul nu numai că începe să își piardă valoarea nutritivă și aroma, dar produce vapori toxici și substanțe periculoase numite radicali liberi. Evitați astfel de riscuri alegând un ulei potrivit pentru metoda dvs. de gătit.

Citește întreaga știre pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 27 mai 2023, 15:28 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience