Greșeala de proporții a lui Kate Middleton la încoronare: „Machiajul a fost salvat doar de bentiță”

Data publicării:
Kate Middleton, captură video Instagram.com/princeandprincessofwales/
Descriere foto: Kate Middleton, captură video Instagram.com/princeandprincessofwales/

Pe 6 mai 2023 a avut loc maiestuosul eveniment la Curtea Regală britanică, unde Regele Charles al III-lea a fost încoronat oficial. Kate Middleton a fost criticată dur.

Kate Middleton, prințesă de Wales, ne-a obișnuit cu prezența sa, fiind una dintre cele mai căutate personalități din cadrul familiei regale britanice, mai ales când vine vorba despre modă, stil și prestanță. Este un fapt total neobișnuit pentru contesă ca machiajul să nu fie corect aplicat sau hainele să nu fie bine alese, mai ales că familia regală britanică se bucură de o armată de  stiliști profesioniști și consilieri în modă.

Pe 6 mai însă, participanții la încoronare și telespectatorii au aflat că prințesa este la fel ca noi toți și poate face greșeala mult prea frecventă de a nu asorta suficient articolele pe care le poartă. Deși aceasta este o întâmplare neobișnuită pentru ea, este și mai grav faptul că s-a afișat în acest fel la încoronarea socrului ei, conform glam.

Deși a purtat o rochie și o bentiță florală confecționată de o celebră casă de modă, machiajul lui Kate a oferit un contur exagerat, o greșeală comună pentru oamenii obișnuiți, iar în cele din urmă, contesa a părut bosumflată sau supărată într-o zi atât de fericită pentru familia sa, ne arată sursa citată.

Vezi și: Kate Middleton, omagiu subtil pentru Prințesa Diana și Regina Elisabeta. Ce bijuterii istorice a purtat ducesa la Încoronarea Regelui Charles

Contrast agresiv între bijuterii și machiaj

Încoronată cu bijuterii, Kate Middleton a lăsat nesupravegheat un aspect foarte important, și anume că grandoarea bijuteriilor eclipsau conturul dur al machiajului, creând un contrast agresiv.

Rujul de buze roz deschis al lui Kate s-a potrivit bine cu vestimentația ei, dar acest aspect subtil este în mare măsură suprasolicitat de conturul mai dur. Din fericire, strălucirea bentiței florale și a cerceilor cu perle asortate au atras privirea celor ce se uitau spre bijuterii în locul conturului bizar, potrivit glam.

Vezi și: Kate Middleton, ritual împotriva stresului. Trucul simplu care o ajută pe Prințesă să rămână calmă și să doarmă bine. Are multiple beneficii

Machiajul întunecat al ochilor sugerează o schimbare

Evoluția machiajului lui Kate Middleton de-a lungul anilor a radiat întotdeauna de o eleganță din ce în ce mai mare, însă machiajul ei la încoronarea Regelui Carol a marcat o schimbare pentru ea. Ea pare să fi readus o rutină de machiaj mai veche, cu un fard de ochi mai greu și mai închis la culoare, precizează sursa citată.

Cu toate acestea, la sosirea sa la Westminster Abbey pentru încoronare, machiajul ochilor era mult mai întunecat decât în ultimii ani, iar pe lângă aceasta, părea să poarte un strat gros de fard negru care creștea în grosime pe măsură ce urca, trecând de la nude la foarte întunecat pentru o utilizare neîndemânatică a spațiului rămas liber. Deși machiajul negru poate fi șic, în cazul lui Kate nu s-a potrivit cu atmosfera regală a zilei, arată glam.

Vezi și: Regele Charles al III-lea a fost uns cu mir, partea cea mai sacră a ceremoniei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel