Kate Middleton, omagiu subtil pentru Prințesa Diana și Regina Elisabeta. Ce bijuterii istorice a purtat ducesa la Încoronarea Regelui Charles

Data actualizării: | Data publicării:

Kate Middleton le-a adus un omagiu subtil Prințesei Diana și a Reginei Elizabeta a II-a, prin purtarea unor accesorii cu o semnificație aparte. 

Kate Middelton, Prințesă de Wales, este soția prințului William de Wales, moștenitorul tronului britanic, fiul Regelui Charles al III-lea și au 3 copii împreună: Prințul George (9 ani), Prințesa Charlotte (8 ani), și Prințul Louis (5 ani).

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă Camilla au fost încoronați sâmbătă, 6 mai, la Westminster Abbey. Prințesa Kate a sosit la încoronare purtând robe regale peste o rochie Alexander McQueen de culoare crem, împreună cu o pălărie cu broderie de frunze de cristal creată de casa de modă britanică prin modista Jess Collett.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Prințesa Kate și-a ales câteva articole prin care aduce omagiu celor două femei care au făcut istorie în familia regală britanică, precum cerceii fabuloși ai Prințesei Diana și colierul în straturi cu diamante al Reginei Elizabeta a II-a. Fabulosul colier de diamante cu trei fire, cunoscut sub numele de George VI Festoon Necklace, are 105 diamante libere încastrate în colier. Colierul a fost comandat pentru prima dată de Regele George al VI-lea pentru fiica sa, pe atunci prințesa Elizabeth, în 1950, potrivit Independent.

Între timp, cerceii purtați de Prințesa Kate la ceremonie aparțin soacrei sale- Prințesa Diana, însă, cu o mică modificare. Potrivit Woman and Home, citat de Independent, Kate a ales o perlă mai mică deoarece aceștia ofereau un aspect mult prea dramatic.

De asemenea, nu este prima oară când Prințesa Kate face astfel de omagii. Ducesa a mai uimit o dată publicul în septembrie 2022, la funerariile Reginei Elizabeta a II-a, când a purtat cerceii dăruiți de cea din urmă, potrivit Independent.

Despre Kate Middleton:

Iată câteva dintre realizările și activitățile de caritate ale Ducesei de Cambridge:

În 2012, a lansat campania de caritate "The Art Room", care ajută copiii vulnerabili să-și exprime emoțiile prin artă. Această campanie are acum mai multe filiale în Marea Britanie.

A fost implicată în campania Heads Together, care promovează sănătatea mentală și încurajează oamenii să vorbească despre problemele lor. Kate a început această campanie împreună cu soțul ei și cu cumnatul ei, Prințul Harry.

Este patronul a numeroase organizații de caritate, inclusiv "Action for Children", "National Portrait Gallery" și "Place2Be". Aceste organizații lucrează cu copii și tineri, oferindu-le sprijin și ajutor pentru a-și îmbunătăți viața.

A fost implicată în campania "5 Big Questions", care a avut ca scop să strângă opinii și feedback de la părinți și îngrijitori cu privire la îngrijirea copiilor mici și la modul în care să fie susținuți în dezvoltarea lor.

A fost implicată în campania "Hold Still", care a fost inițiată pentru a documenta experiența oamenilor în timpul pandemiei de COVID-19 prin fotografii.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel