Grasu XXL, primele declarații după scandalul de la concert: „N-aș spune că îmi pare rău”

Data publicării:
Grasu XXL, foto Facebook
Descriere foto: Grasu XXL, foto Facebook

Grasu XXL a fost protagonistul unui scandal, chiar pe scena unui concert din Capitală.

Zilele trecute, Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, a ajuns în atenția polițiștilor bucureșteni de la Secția 17, după ce l-a lovit cu o sticlă de plastic cu apă pe spectator, chiar la începutul unui concert, care a avul loc în Parcul Izvor din București. Motivul scandalului ar fi fost criticile pe care respectivul spectator i le-ar fi adus artistului, cu privire la reclamele în care acesta apare. Grasu XXL este imaginea unei companii de jocuri de noroc. 

Întregul moment a fost filmat de fanii prezenți la fața locului, iar polițiștii s-au autosesizat după ce filmarea a ajuns virală pe rețelele de socializare. 


În filmare se poate auzi cum Grasu XXL se enervează după ce spectatorul respectiv îl critică pentru că promovează jocurile de noroc. ”Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, se aude în înregistrarea video.

Deși paza a intervenit imediat, Grasu XXL l-ar fi lovit cu sticla de apă pe bărbatul respectiv și l-ar fi înjurat chiar în timp ce acesta era scos afară din sală.

Grasu XXL, probleme cu poliția, după ce a lovit un tânăr cu o sticlă de apă și l-a înjurat VIDEO

Grasu XXL, primele declarații după scandal

Artistul spune că nu regretă cele întâmplate și că spectatorul respectiv ar fi pornit scandalul și chiar ar fi făcut un gest care l-a scos din minți: i-a luat microfonul din mână. 


"N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis: "Și ce îmi faci?". Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el, violent, era concert de rap, nu de folk.
M-a deranjat foarte tare.

O, doamne, bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească). Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul "Ce-mi faci, ce-mi faci?", nu am putut să mă abțin. M-am enervat.", a declarat Grasu XXL, potrivit spynews.ro.

Artistul spune că nu regretă faptul că a aruncat cu apă în spectatorul respectiv

 "Le-am povestit ce s-a întâmplat (n.r. polițiștilor). Era matol (n.r. beat), era matol oricum, eu nu beau, eu nu eram.
Dan Ciotoi și Grasu XXL, în război din cauza unei piese: ”Se poate și fără acordul meu”. De la ce a pornit totul

N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concet de rap trebuie să știi la ce vii.", a adăugat Grasu XXL, potrivit sursei citate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel