Grăsimile și combinația care te face să mănânci și mai mult. Mărgărit, despre consumul redus: Duce la afecțiuni neurodegenerative

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Grăsimile sunt importante pentru sănătate, însă trebuie să existe un echilibru în dietă, deoarece excesul poate duce la boli cardiovasculare, în timp ce un consum foarte redus poate duce la afecțiuni neurodegenerative.

Grăsimile sunt necesare și joacă un rol important în stocarea energiei, asigurând izolarea și protecția, precum și în reglarea și semnalizarea funcțiilor din întregul organism.

În ciuda tuturor lucrurilor spuse despre grăsimi, acestea sunt necesare organismului pentru o bună funcițonare, motiv pentru care trebuie introduse în alimentație printr-o dietă sănătoasă și echilibrată.

Un lucru important de reținut este cel potrivit căruia nu avem nevoie de cantități mari de grăsimi alimentare, deoarece organismul poate produce cea mai mare parte din necesar.

Citește întreaga știre pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel