Gogoși cu mascarpone. Rețeta speciala, de la Chef Adi Hădean

Data actualizării: | Data publicării:

Chef Adi Hădean a dezvăluit o rețetă specială de gogoși. 

”Am făcut zilele trecute niște gogoși cam bune și, pentru că nu m-am putut abține, am pus poza pe Instagram. Am primit zeci de mesaje cu topicul «rețeta rețeta». Pentru că noblesoblij, vin acum cu rețeta de gogoși cu mascarpone”, a scris Adi Hădean pe Blogul său.

Iată rețeta de gogoși cu mascarpone


Ingrediente


un kilogram de făină albă cernută
2 ouă
un plic de drojdie uscată
125 g zahăr
o cutie de mascarpone
o lingură de ulei de măsline
cam 350 de mililitri de lapte călduț


Mod de preparare

„Ingredientele uscate, amestecate între ele, într-un malaxor. Laptele călduț, uleiul și ouăle, apoi frământare ușoară până se leagă aluatul.
Mascarpone la urmă și încă 4-5 minute de frământare înainte de a lăsa aluatul la dospit, sub folie de plastic.
Când și-a dublat aluatul volumul, l-am făcut gogoși rupte cu mâna și găurite tot la fel, pe care le-am și prăjit.


Zahărul pudră e opțional, iar dulcețurile ajută mai mult decât ai crede”, a scris Adi Hădean pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel