Gina Pistol vrea să revină în televiziune: „Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce”. Vedeta e pregătită să-și reia emisiunile de suflet

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol le-a dat fanilor vestea cea mare: este pregătită să se întoarcă în televiziune.

Gina Pistol a dispărut de o vreme de pe micile ecrane, întrucât vedeta și-a dorit să-și dedice exclusiv tot timpul de care dispune vieții de familie, dar și propriei persoane, pe care a neglijat-o, de când a devenit mamă. Așadar, în urmă cu câteva luni de zile, fanii erau extrem de dezamăgiți să afle că Irina Fodor va fi cea care îi va prelua cele două show-uri ale soției lui Smiley, respectiv „America Express” și „Chefi la cuțite.” Acum, mai curând decât s-ar fi gândit toată lumea, frumoasa blondină se pare că este din nou pregătită să-și reia proiectele de suflet. Cu toate acestea, Gina Pistol spune că așteaptă propunerile din partea trustului care a consacrat-o, astfel încât în 2024 speră să fie din nou în atenția publicului său.

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce”, a declarat Gina Pistol, potrivit cancan.

VEZI și: Ce spune Gina Pistol despre fizicul Deliei: "E femeia așa, cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai..."

Gina Pistol nu-și face foarte multe planuri în acest sens

Chiar dacă este una dintre cele mai consacrate prezentatoare din România, vedeta rămâne totuși sceptică cu privire la propunerile care vor urma să apară în viața sa. Tocmai din acest motiv, blondina preferă să nu-și facă planuri și să aștepte să fie luată prin suprindere de către foștii ei șefi.

„Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!”, a adăugat aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: „N-o să fie chiar așa” Ce i-ar face Gina Pistol lui Smiley dacă l-ar prinde cu o altă femeie
 

Motivul pentru care și-a dorit această pauză

Chiar dacă fanii nu au fost încântați să audă decizia Ginei Pistol, dar nici vedetei nu i-a fost ușor să ia această hotărâre, soția lui Smiley spune că avea nevoia disperată de această pauză. Aceasta a devenit mămică, a fost cerută în căsătorie, iar de curând a ajuns și în fața altarului alături de celebrul artist, astfel încât toate aceste evenimente au avut nevoie de atenția exclusivă a acesteia.

„Lumea trebui să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva!

Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!”, mai spune vedeta, pentru sursa citată.

Citește și: Gina Pistol și Smiley au fost în pragul despărțirii: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 aug 2023, 14:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience