„Prezentatoarea nu e o prințesă pe care o cară cineva” Irina Fodor rupe tăcerea despre rivalitatea dintre ea și Gina Pistol. Cum se înțeleg cele două vedete

Data publicării:
Sursa foto: Irina Fodor, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Irina Fodor, Instagram

Irina Fodor a dezvăluit cum se înțelege cu Gina Pistol, după ce s-a speculat că sunt rivale. 

Gina Pistol a fost absentă de la filmările ultimelor două sezoane ale emisiunii „Asia Express”, întrucât și-a dorit să stea acasă, cu fiica ei, care era mult prea mică ca să înțeleagă astfel de lucruri. Și, pentru că producția a trebuit să găsească o altă prezentatoare care să-i țină locul iubitei lui Smiley, Irina Fodor s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune în acest sens. Fanii Ginei Pistol nu au primit foarte bine vestea, astfel încât a izbucnit un adevărat război între cele două tabere, care le comparau constant pe cele două prezentatoare. 

Irina Fodor rupe tăcerea despre rivalitatea dintre ea și Gina Pistol

Irina Fodor a fost întrebată în cadrul unui interviu dacă ar accepta provocarea și concura împreună cu soțul ei la emisiune. Vedeta ar considera această provocare ca pe o experiență de viață, însă recunoaște că nici rolul de prezentatoare nu este unul ușor.

„ Nu știu dacă ar fi o soluție bună... Dar nu spun „Nu”, ar fi o experiență... Dar să știți că și pentru prezentatoare e greu, pentru că prezentatoarea nu e o prințesă pe care o cară cineva cu elicopterul dintr-un colț în celălalt.

Gina se machia singură, eu mă machiez singură. Sunt lucruri pe care le încropim, din mers, pentru că în emisiune despre asta este vorba, văzând și făcând.”, a mărturisit Irina Fodor, pentru Click.ro.

Cât despre rivalitatea dintre ea și Gina Pistol, Irina Fodor susține că ea și partenera lui Smiley se înțeleg foarte bine, în ciuda tuturor speculațiilor apărute. 

„ De prietenie (n. red.- relația cu Gina Pistol), ne cunoaștem de mulți ani. Ne vedem la petreceri, povestim. Pot să spun că am fost de ambele părți ale baricadei, știu și cum se fac știrile, știu și cum e să fii în fața reflectoarelor.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Ce spunea Gina Pistol despre rivalitatea dintre ea și Irina Fodor

Invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, Gina Pistol a vorbit despre relația dintre ea și Irina Fodor. 

„Tot timpul ba o jigneau pe Irina, ba pe mine, ba că am fost înlăturată, tot timpul a fost o comparație. Suntem diferiți cu toții. Se spunea că mi-e frică să nu-mi ia locul. Atunci când a plecat Irina în Asia am sunat-o. Noi ne știam, dar nu atât de bine încât să am numărul ei de telefon și i-am spus că îi dau câteva sfaturi. E un proiect greu Asia Express, eu nu știam de la început, m-am lovit de greutăți, i-am dat soluția, ca să nu treacă și ea prin ce am trecut eu. Chiar cred că am ajutat-o cumva, e un proiect foarte greu. Oamenii spuneau mereu că nu se suportăm. Acum că-ți plac blondele sau brunetele e fix treaba ta, dar fiecare își face treaba cum trebuie.”, a  declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Citește și: „N-aveam bani de mâncare”. Micutzu, despre problemele financiare și cum i s-a schimbat norocul: „O duc bine de ceva timp”

Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Suma pe care o primește de la statul român este una extrem de mică: „Cum să trăiesc eu cu...?”

Calvarul prin care a trecut Mihai Morar. Prezentatorul TV nu-și revine din șoc, după operația fiicei sale „Fiți blânzi cu mine. Sunt mai vulnerabil ca oricând”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel