Gina Pistol, probleme de sănătate după ce a născut: „Aceasta este o problemă des întalnită”

Data actualizării: | Data publicării:

Gina Pistol a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă după ce a născut. Iubita lui Smiley a început deja tratamentele. 

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu câteva luni. Vedeta a mărturisit, în repetate rânduri, că nu i-a fost ușor. Nopți denormite, griji, stres, strări pe care orice mamă le are în primele luni de viață ale copilului. Toate acestea, plus cele nouă luni de sarcină, i-au deteriorat vedetei starea de sănătate. Iubita lui Smiley a observat că a început să îi cadă părul excesiv.

 

„Viata plina a unei femei, cu multiple task-uri si roluri: sotie, mama, iubita, gospodina si lista poate continua... Uneori, avem atat de multe de facut, incat ne coplesesc grijile, panica si stresul, iar astea reprezinta un risc, mai ales pentru sanatatea noastra. In astfel de momente, prima consecinta pe care o observ in cazul meu, este caderea parului”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport. Vedeta a ajuns de la 80 de kilograme la 65: „Rămâne între noi”

Vedeta dezvăluie că a început deja tratamentele și este convinsă ca acestea vor da rezultate.


„Dupa nastere, stim cu toatele ca aceasta este o problema des intalnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica si mai mult caderea parului. Din acest motiv, mi-am propus sa testez pentru urmatoarea perioada fiolele tratament, care se aplica direct pe scalp si actioneaza in profunzime. Produsele contin ingrediente active dermatologice ce lucreaza in scopul incetinirii caderii parului, redand echilibrul microbiomului scalpului”, a continuat Gina Pistol.

Căderea părului la femei. Vedete și experți la Spectacola de weekend

 

 

Primele săptămâni după naștere au copleșit-o

 

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, ci pur și simplu vă spun trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu- mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașe, de către asistente, am pășit în casă și am uitat tot. Asta nu înseamnă, că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Cu siguranță, pentru tine va fi mai ușor sau o să treci cu bine peste primele săptămâni, eu spun din punctul meu de vedere. Și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar puține vorbesc despre asta. Na, că o spun. Pentru mine a fost greu”, a spus Gina”, spunea Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, la câteva săptămâni după ce a născut. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel