Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport. Vedeta a ajuns de la 80 de kilograme la 65: „Rămâne între noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor câte kilograme a slăbit după ce a născut. 

După ce a născut, tot mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cum a reușit să dea jos kilogrmele în plus acumulate în perioada sarcinii. Vedeta le-a mărturisit că ajunsese să aibă aproape 80 de kilograme în sarcină, iar acum, la puțin peste 5 săptămâni de la naștere, are 65 de kilograme, reușind să dea jos 15 kilograme. Aceasta a mărturisit că nu a făcut nici sport și nici nu ține o dietă anume, ci doar are un regim alimentar echilibrat, care cuprinde 3 mese și 2 gustări pe zi.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory.

Gina Pistol le-a povestit fanilor că își dorește să se reapuce de sport și să să mai scape de câteva kilograme.

„Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a mai spus vedeta.

Citește și: Gina Pistol, atac la adresa femeilor care o critică: "S-a trezit o perfectă să mă întrebe de ce am făcut copil"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel